| | |

מתכון למופלטה קל ומנצח למימונה (ללא שמרים)

מופלטה אליפות, מבצק ללא שמרים, קלה וטעימה במיוחד שתהפוך את חגיגת המימונה לחגיגה אמיתית ותשדרג את שולחן האירוח.
ציון 4.52 על ידי 84 דירוגים
מתכון למופלטה

מתכון למופלטה אליפות במיוחד בשבילכם למימונה!

ההכנות למימונה כבר בשיאן, רשימת המתכונים להכנה נערמת ואיתה גם רשימת המצרכים, אבל אי אפשר לסגור את הרשימות והתוכניות בלי המופלטה המושלמת הזו שתהיה המלכה של חגיגת המימונה.

תענוג של מופלטה מבצק ללא שמרים, קלה וטעימה כל כך, שרק המחשבה עליה גורמת לי לרצות כבר לאכול.

ספר המתכונים של אריאלה גודלמן

 

מתכון למופלטה
צילום: אריאלה גולדמן

למה באמת כדאי לכם: מתכון למופלטה

    • מתכון למופלטה, קלה מבצק ללא שמרים!
    • טעימה כל כך שתשאיר טעם של עוד והרבה ציפייה לחג המימונה הבא!
    • סביר להניח שלא יישאר לכם מספיק, אבל אם כן, ניתן להקפיא ולהינות ממנה שוב ושוב עד שייגמר.

שורה תחתונה: עם כל ההכנות למימונה, חובה להשאיר מקום של כבוד למופלטה שהיא כל כולה תענוג ללב ולנשמה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן


אז איך מכינים?

 

מתכון למופלטה

מתכון למופלטה קל ומנצח למימונה (ללא שמרים)

מופלטה אליפות, מבצק ללא שמרים, קלה וטעימה במיוחד שתהפוך את חגיגת המימונה לחגיגה אמיתית ותשדרג את שולחן האירוח.
ציון 4.52 על ידי 84 דירוגים
לדרג

ציוד

כוס מידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • ½3 כוסות קמח
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף דבש
  • 1 כף שמן
  • 1 כף מלח
  • ½1 כוסות מים

אופן ההכנה

  • נלוש בקערת המיקסר (אפשר גם ידנית) את כל המרכיבים, למעט חצי כוס מים שנוסיף בטיפטוף עד קבלת בצק רך ונעים למגע (לא דביק).
  • נעטוף הקערה בניילון נצמד ונניח בצד למנוחה במשך 30 דקות.
  • ניצור כדורים בגודל 3 ס"מ. נניח בתבנית ונמזוג מעל שמן בנדיבות כך שכל כדור יצופה היטב
  • נניח נייר אפייה עגול ( יש בסופר) על משטח עבודה.
  • נמזוג מעט שמן למרכז הנייר ונניח מעל כדור בצק.
  • מעל הבצק נניח נייר אפייה נוסף. נמתח עם כפות הידיים לעיגול דקיק.
  • נחמם על להבה קטנה-בינונית מחבת נון סטיק/ או חשמלית (ללא שמן). כשהמחבת חמה, נרים את נייר האפייה עם עיגול הבצק שצמוד אליו ונהפוך אל מחבת. כשמתחילים לראות בועות על הבצק מניחים מעל מופלטה נוספת.
  • הופכים את שתיהן יחד, מוסיפים את המופלטה השלישית וכן הלאה עד ליצירת ערימה של 5-6 מופלטות וקבלת מראה זהוב.
  • מוציאים לצלחת ועוטפים היטב במגבת כדי לשמור על המופלטות נשארות רכות.
  • להגשה הגשה: מורחים חמאה ודבש, בוזקים מעט קינמון, מגלגלים וזוללים.

הערות וטיפים

  • אם נשאר ניתן להקפיא, להפשיר בטמפרטורת החדר ולחמם חימום מהיר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
מתכון למופלטה
צילום: אריאלה גודלמן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: Ariella Goldman

Similar Posts

3 Comments

  1. כן מופלטה זה טעים אבל לא בריא במיוחד אחרי חג פסח שאכלנו כל כך הרבה דברים עדיף אפילו לא לגעת הבריאות יותר חשוב

    1. היי נתן! תודה על התגובה 🙂
      מה שאתה אומר חשוב מאוד, ויש אמת בדבריך, עם זאת אנחנו מאמינים בחופש של כל אחת ואחד לבחור במה שמתאים להם.
      הרבה בריאות ואושר!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?