תפוחי אדמה בתנור פריכים וטעימים

תפוחי אדמה בתנור – התוספת הכי אהובה וטעימה ליד כל מנה עיקרית, כי עם תפוחי אדמה אי אפשר לטעות!
מנה זו תוספת שתמיד יודעים שהיא תתחסל כי היא פשוט טעימה ולא משנה איזה מתכון תכינו, אבל יש מתכון תפוחי אדמה טעים ויש טעים יותר! אז כדי שיהיה לכם טעים יותר דאגנו לכם למתכון שהוא שיא השלמות וקל ממש להכנה.
מתכון תפוחי אדמה בתנור בתיבול עשיר. תפו"א בתנור שיוצאים רכים מבפנים וקריספיים מבחוץ וכל ביס הוא עונג! ניתן להכין תפוחי אדמה שלמים בתנור או תפוחי אדמה קטנים בתנור, כך או כך תפוח אדמה שלם בתנור זו תוספת מושלמת לכל ארוחה, שמכינים בקלות ומתפנקים עם כל המשפחה!

למה באמת כדאי לכם: תפוחי אדמה בתנור
- מתכון קל ומהיר הכנה שלא משאיר מקום לטעויות!
- התוספת הכי אהובה בקרב הילדים וגם בקרב המבוגרים שבחבורה!
- תוספת טעימה, עשירה בתיבול שעושה כל ביס לחגיגה!
- תוספת מושלמת לכל ארוחה ומתאימה גם לצמחונים וטבעונים!
שורה תחתונה: איך אמרנו? יש טעים ויש טעים יותר. המתכון הזה ללא ספק טעים יותר!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

תפוחי אדמה בתנור פריכים וטעימים
ציוד
המצרכים
- ½2 קילו תפוחי אדמה
- 1 כפית שום (כתוש)
- כורכום (לפי הטעם)
- 1 כף מרק עוף
- כוסברה (לפי הטעם)
- פטרוזיליה (לפי הטעם)
- בזיליקום (לפי הטעם)
- רוזמרין יבשים (לפי הטעם)
- 2 קוביות כוסברה ( קפואה של דורות)
- ¾ כוס שמן זית
- מלח גס (קורט)
- פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
- תבלין לעל האש (מעט )
- פירורי לחם (בנדיבות)
- ¼ כוס מים רותחים
- צ'ילי מתוק (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- נשלוק תפוחי אדמה שלמים עד להתרככות.
- מוציאים עם כף מחוררת ומניחים על נייר אפייה בסיר מותאם לתנור.
- לוקחים קערה ושמים בה את השום כתוש, כורכום, מרק עוף, עשבי תיבול שאוהבים, קוביות כוסברה קפואה של דורות, ו-¾ כוס שמן זית. מערבבים הכל היטב ומברישים את התפוחי אדמה.
- מפזרים מלח גס, פלפל שחור גרוס מעט תבלין לעל האש ופרורי לחם בנדיבות.
- מוסיפים כ-¼ כוס מים רותחים מהצד ומכניסים לתנור על 180 מעלות טורבו לא מכוסה.
- חצי שעה לפני הסוף מזגגים בצ'ילי מתוקה.
שאלות נפוצות: מתכון תפוחי אדמה בתנור
התפוחי אדמה מקולפים? נכון. |
אפשר להוסיף כמה שאני רוצה עשבי תיבול? כמה שרוצים. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: תפוחי אדמה בתנור מתכון מאת אילנית כרבי
שלום
לא כתוב מה הכמות של תפוחי האדמה וכמה זמן הם צריכים להיות בתנור
היי גילה, כ2 קילוגרם של תפו"א, ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ללא מכסה, לאחר 30 דקות מורידים את החום ל-150 עד שתפוחי האדמה מוכנים עם צבעים מהמם (15-25 דקה, משתנה מתנור לתנור). בהצלחה!