Advertisements
| | |

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה טעימות ונימוחות שמתאימות לכל ארוחת צהריים כתוספת מושלמת שכולם אוהבים. לביבות שאפשר להכין בקלות, מעט טיגון וקריספיות מדהימה.
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 4.30 על ידי 30 דירוגים
לביבות תפוחי אדמה
Advertisements
קלות להכנה ותמיד מככבות – לביבות תפוחי אדמה מעולות לשדרוג כל ארוחה שתכינו.
 
שלבו את הלביבות עם אורז או קוסקוס, תוסיפו צלחת ירקות טריים ויש לכם ארוחה ילדים מושלמת.
כל השנה ולא רק לחנוכה, את הלביבות האלה תתחילו להכין באופן קבוע כל פעם שמתחשק משהו מיוחד לבראנץ' או ארוחת צהריים. הכי כיף!
 

ספר המתכונים של אריאלה גולדמן

לביבות תפוחי אדמה
קרדיט: אריאלה גולדמן

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: לביבות תפוחי אדמה

  • הכי קל להכנה: מעט רכיבים, הכנה פשוטה וטעם נפלא!
  • תוספת לכל ארוחה: לביבות שהם תוספת מושלמת לאורז, קוסקוס או פתיתים. 
  • לביבות לחנוכה: אבל לא רק, מתאימות לכל השנה, לכל ארוחת צהריים עם הילדים. 
 שורה תחתונה: אלו לביבות תפוחי אדמה הכי קלות להכנה וטעימות שיש!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה טעימות ונימוחות שמתאימות לכל ארוחת צהריים כתוספת מושלמת שכולם אוהבים. לביבות שאפשר להכין בקלות, מעט טיגון וקריספיות מדהימה.
ציון 4.30 על ידי 30 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה גולדמן
Advertisements

המצרכים

  • 2 תפוחי אדמה בינוניים מזן דזירה (מבושלים ומעוכים לפירה חלק)
  • 1 קישוא מגורר על פומפיה
  • חופן קטן פטרוזיליה קצוצה דק
  • 2 בצלים בינונים קצוצים ומטוגנים עד הזהבה
  • 2 ביצים
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 כף שמן לטיגון

לתיבול:

  • קצת מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • ¼ כפית כורכום
Advertisements

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים בקערה נותנים לתערובת לנוח בצד כמה דקות
  • ממלאים כף בתערובת ובעזרת כף נוספת מחליקים אל המחבת
  • מטגנים בשמן כשלוש דקות מכל צד עד הזהבה יפה. (ניתן גם לאפות כמפורט למטה)
  • מגישים ליד סלט טרי ונהנים!
Advertisements

הערות וטיפים

לחסוך טיגון אפשר לאפות בתנור, גם יוצא טעים!
  • יש לחמם תנור לחום של 200-220 מעלות.
  • לרפד תבנית בנייר אפייה ולשמן בנדיבות. ליצור לביבות בגודל שרוצים, ככל שיותר דק יצא יותר קריספי ויזהיב מהר יותר.
  • לסדר על התבנית ולזלף שמן גם מלמעלה, ספריי שמן מקל על העניין, ואם אין אז אפשר להבריש בשמן זית עם מברשת.
  • לאפות כרבע שעה עד 20 דקות, עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון

"השילוב פירה עם הירק מעניין ביותר!"
Michaela Ronen
גולשת בפייסבוק

לביבות תפוחי אדמה
קרדיט: אריאלה גולדמן
 

רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Advertisements

Similar Posts

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements