| | | | | | | | | | | | |

מרק שעועית מהיר 4-5 מנות

מרק שעועית עשיר ומזין, שמכינים במהירות וללא השרייה, עם שלל ירקות!
בהשראת: לינדה לגנואר
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
מרק שעועית
מרק שעועית לבנה לעצלנים! מתכון למרק שעועית הכי עשיר וטעים, שמכינים בכלום זמן וללא השריית השעועית! הכי מושלם באמצע השבוע בימים קרים!
בא לי מרק שעועית עם קצת ירקות בפנים, אבל ממש לא בא לי להתעסק עם השריית שעועית, אז הכנתי מרק שעועית מקופסת שימורים . אמאל'ה יצא טעים! אז אם גם לכם מתחשק מרק עשיר, מזין, טעים ומחמם באמצע השבוע ולא מתחשק לכם להמתין את זמן השריית השעועית, קבלו מתכון שמכינים ב־5 דקות ותוכלו גם אתם להתפנק עם מרק שעועית בימים הקרים!
מתכון קל ביותר למרק עשיר ומזין, שמכים הרבה ויטמינים ובכלל ערכים תזונתיים גבוהים, לחיזוק הגוף והמערכת החיסונית. מרק שיחמם אתכם במזג האוויר הקר ויחמם את הלב עוד יותר. ארוחה מפנקת לכל המשפחה שאפשר להכין בימים עמוסים בתור ארוחת צהריים או ארוחת ערב. מרק מושלם גם לצמחונים וטבעונים!

ספר המתכונים של לינדה לגנואר

 

מרק שעועית
צילום: לינדה אמגר

למה באמת כדאי לכם: מרק שעועית מתכון

    • הכי טעים שיש: מרק מתובל ועשיר בכל הירקות שאוהבים ושילוב הטעמים מנצח!
    • מתכון למרק שמכינים ב־5 דקות, מושלם למי שאין זמן להפקות במטבח באמצע השבוע!
    • מרק מזין במיוחד המכיל ערכים תזונתיים גבוהים ומתאים גם לצמחונים וטבעונים!
    • מרק מפנק לימים קרים, שמחמם את הגוף ואת הלב לפינוק מושלם לכל המשפחה!

שורה תחתונה: לא צריך לוותר על מרק בגלל השריית השעועית, אפשר להכין את המרק ב־5 דקות ויוצא טעים באותה מידה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מרק שעועית

מרק שעועית מהיר 4-5 מנות

מרק שעועית עשיר ומזין, שמכינים במהירות וללא השרייה, עם שלל ירקות!
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: לינדה לגנואר

המצרכים

  • 2-3 כפות שמן
  • 1 קופסה שעועית ברוטב עגבניות (580 גרם השתמשתי בפרי הגליל)
  • 1 בצל בצל (בינוני קצוץ קטן)
  • 1 תפוח אדמה ( בינוני חתוך לקוביות קטנות)
  • 2 גזרים (חתוכים לקוביות קטנות)
  • ½ כפית אבקת מרק עוף (לא חובה)
  • ¼ כפית כמון
  • מלח (לפי הטעם. להיזהר עם המלח כי בקופסת שימורים יש כבר מלח.)
  • פלפל שחור
  • כוסברה (/פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם)
  • 1 ליטר מים

אופן ההכנה

  • מחממים סיר, מוסיפים שמן ומאדים את הבצל עד ריכוך.
  • מוסיפים תפוחי אדמה וגזר ומטגנים כדקה תוך עירבוב.
  • מוסיפים את השעועית עם הרוטב, מים, כמון ומרק עוף, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה עד שהירקות רכים.
  • מוסיפים מלח, פלפל וכוסברה/פטרוזיליה ומבשלים במשך עוד כ-10 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

מרק שעועית
צילום: לינדה אמגר לגנואר

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


מקור: Linda Amgar Langenauer  | מוזמנים לעקוב בפייסבוק Linda's Home Made

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?