| | | | |

רביולי בטטה משגע ללא גלוטן

רוצים להרגיש קצת איטליה בבית? מעולה! הנה מתכון מושלם של רביולי בטטה משגע ללא גלוטן, קל להכנה, עשוי מבצק בטטה יפהפה, ויתמזג בכל רוטב שאוהבים. ארוחה חלבית מפנקת במיוחד!
בהשראת: הדר ליאת
ציון 3.50 על ידי 4 דירוגים
מתכון רביולי בטטה משגע ללא גלוטן

רוצים להרגיש קצת איטליה? מתגעגעים לניחוחות ולטעמים אירופאים מופלאים של כיסוני בצדק טעימים בטירוף וממולאים בכל טוב?

עניתם כן? מעולה! כי יש לנו בול את המתכון שאתם צריכים – מתכון רביולי בטטה משגע ללא גלוטן (!), קל להכנה, עשוי מחומרי גלם סופר איכותיים, ויקבל בברכה כל רוטב שרק תרצו – שמנת פטריות, עגבניות, פסטו, או שילוב של כולם

הדבר המיוחד כאן הוא שהבצק של הרביולי עשוי מבטטה רכה המעניקה טעם עמוק ומתקתק עם צבעוניות כתומה כובשת וקמח שיבולת שועל עשיר ונטול גלוטן! כך מתקבלת מנת רביולי בטטה מושלמת בניחוח איטלקי מ-ע-ו-ל-ה, שמהווה ארוחה חלבית מפנקת ומשביעה במיוחד

ספר המתכונים של הדר ליאת

מתכון רביולי בטטה משגע ללא גלוטן
צילום: הדר ליאת

למה באמת כדאי לכם: רביולי בטטה

 

  • כי הדבר היחיד שאין במנת רביולי בטטה המושלמת הזו זה גלוטן!
  • כי יש בה כל מה שהופך מנה רגילה למנה מנצחת על הצלחת  – בצק עשיר, רך ויפהפה, מילוי גבינות מענג ורוטב סמיך ומושלם!

שורה תחתונה: כי מי לא רוצה להרגיש קצת איטליה בבית?

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? רביולי בטטה

 

מתכון רביולי בטטה משגע ללא גלוטן

רביולי בטטה משגע ללא גלוטן

רוצים להרגיש קצת איטליה בבית? מעולה! הנה מתכון מושלם של רביולי בטטה משגע ללא גלוטן, קל להכנה, עשוי מבצק בטטה יפהפה, ויתמזג בכל רוטב שאוהבים. ארוחה חלבית מפנקת במיוחד!
ציון 3.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: הדר ליאת

המצרכים

  • 1 בטטה בינונית מבושלת
  • 1 כוס קמח שיבולת שועל (אפשר לטחון שיבולת שועל וליצור קמח ביתי)

למילוי:

  • ריקוטה מעורבבת עם קצת מלח ואורגנו

לרוטב:

  • כוס חלב שקדים/ שמנת / חלב סויה
  • פטריות ובצל מטוגן או רוטב פסטו עם מעט שמן זית ופטריות

אופן ההכנה

  • מועכים בקערה את הבטטה עד שאין גושים ומקררים היטב, מוסיפים את הקמח ולשים עד שמתקבל בצק (במידת הצורך מוסיפים עוד קצת קמח)
  • מרדדים את הבצק על נייר אפיה ומעליו שמים עוד נייר אפיה ועליו מרדדים עם המערוך. חורצים עיגולים, שמים את הבלילה של הריקוטה ושמים עוד עיגול בצק מעל. כך נוצר למעשה הרביולי. סוגרים את הדפנות בעזרת מזלג.
  • מכניסים לתנור 180 מעלות ל-15 דקות, מוציאים, מחממים את הרוטב שבחרתם ומכניסים את הרביולי לכמה דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון רביולי בטטה משגע ללא גלוטן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מקור: הדר ליאת

מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם | ובקבוצת הוואטסאפ לטיפים בריאים

 

Similar Posts

2 Comments

    1. היי אלישבע!
      ממש מתנצלים שזה קרה :/
      ניסית להוסיף עוד קמח לפי הצורך?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?