ארוחות בוקר | ארוחות ערב | חלבי | כללי | מאפים ולחמים
לחמניות גבינה וחמאה מושלמות
לחמניות גבינה שמכינים ב־5 דקות! מתכון מושלם של לחמניות עשירות בגבינות, שתכינו בכל הזדמנות!
עם בוא האביב מתחשק לנו לאכול מאכלים קצת יותר קלים ואחת האפשרויות שאנחנו הכי אוהבים היא לחמניות גבינה לצד סלט עשיר או פלטת ירקות וטחינה.
מתכון שמכינים במהירות, 5 דקות הכנה! ותקבלו לחמניות מפנקות, במרקם משגע וריח מטריף חושים שמקשה את ההמתנה לארוחה. ניתן להוסיף, זיתים, תירס, פטריות או כל תוספת שתרצו ולשדרג את הטעמים!
למה באמת כדאי לכם:
- לחמניות מושלמות לכל ארוחה של היום לצד ירקות חתוכים או סלט עשיר!
- לחמניות גבינה מפנקות במיוחד, עשירות בשלל גבינות וטעם מושלם!
- מתכון קל ומהיר שמכינים ב־5 דקות בלבד ותמיד יוצא טוב!
- ניתן להוסיף כל תוספת שמתחשק ולשדרג את הפינוק!
שורה תחתונה: מתכון קל ביותר להכנת לחמניות גבינה מטריפות שחייבים לכלול בתפריט השבועי!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית מאפינס עם שקעים
המצרכים
- 1 גביע קוטג' (250 גרם)
- בולגרית (100 גרם )
- גרם צפתית (100 גרם)
- 2 כפות לאבנה
- ½ כפית שום כתוש
- ¾ כוס שמן
- 3 ביצים
- ½2 כוסות קמח תופח
- גבינה צהובה (100 גרם - מגורדת)
אופן ההכנה
- להכניס את כל הרכיבים לקערה ולערבב הכל היטב.
- לשמן תבניות מאפינס או תבנית שקעים ולצקת מהעיסה בגובה 3/4 של התבנית.
- לפזר שומשום מעל בצורה שווה.
- להכניס לתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות עד להשחמה - כחצי שעה.
הערות וטיפים
- אפשר קופסא גבינה לבנה 250% במקום קוטג'.
- אפשר במקום שמן לשים 150 גרם חמאה מומסת.
- במקום שומשום אפשר לפזר קימל או פרג.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!
צריך רק להוסיף לחילונים בלבד. כי אסור להכין לחמניות חלביות. שלא יאכלו אותן בטעות עם בשר ולהיפך.
היי ידידיה,
תודה רבה על התגובה שלך.
האתר שלנו מיועד לכולם, ללא יוצא מן הכלל – דתיים, חילונים, אתאיסטים ועוד.
אנחנו מאמינים שמי ששומר כשרות מבין היטב אם הוא יכול לאכול בשר עם לחמניות חלביות או לא, ולכן איננו רואים צורך בתיוגים והגדרות. כל אחד יעשה מה שטוב לו.
מקווים שהצלחנו להסביר את העניין 🙂