נשלוק תפוחי אדמה שלמים עד להתרככות.
מוציאים עם כף מחוררת ומניחים על נייר אפייה בסיר מותאם לתנור.
לוקחים קערה ושמים בה את השום כתוש, כורכום, מרק עוף, עשבי תיבול שאוהבים, קוביות כוסברה קפואה של דורות, ו-¾ כוס שמן זית. מערבבים הכל היטב ומברישים את התפוחי אדמה.
מפזרים מלח גס, פלפל שחור גרוס מעט תבלין לעל האש ופרורי לחם בנדיבות.
מוסיפים כ-¼ כוס מים רותחים מהצד ומכניסים לתנור על 180 מעלות טורבו לא מכוסה.
חצי שעה לפני הסוף מזגגים בצ'ילי מתוקה.