| | | |

פסטה פטוצ'יני צמחונית

פסטה פטוצ'יני עם פטריות, קלה ומהירה להכנה. מתכון שמתאים לטבעוניים וצמחוניים, תוך פחות מ-20 דקות תאכלו מנה כמו במסעדה איטלקית.
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 4.45 על ידי 20 דירוגים
פסטה

המטבח האיטלקי הוא מושלם, יש להם אוכל שמתאים לכל מאורע… ואיזה יש לכם אתם היום?

ארוחת ערב רומנטית? רוצים להרשים חברה צמחונית\טבעונית? או שפשוט לפנק את הילדים בארוחת משביעה וטעימה? תוודאו שיש לכם פטריות בבית ותנסו את המתכון פסטה פטוצ'יני המנחמת והטעימה הזו.

 

ספר המתכונים של אריאלה גולדמן

 
פסטה פטוצ'יני
צילום: אריאלה גולדמן

למה באמת כדאי לכם: פסטה פטוצ'יני

  • שילוב מנצח בין פטריות לפסטה!
  • פסטה עם פטריות – מנה של מסעדה בפחות מ-20 דקות הכנה.
  • מנה מעולה לכולם – במיוחד לצמחונים ולטבעונים!
  • כל כך טעימה ולא תשימו לב שהיא בלי שמנת בזכות מי הבישול!
שורה תחתונה: מתכון קל ומהיר ברמה של מסעדה איטלקית, אצלכם במטבח!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? פטוצ'יני פסטה

פסטה

פסטה פטוצ'יני צמחונית

פסטה פטוצ'יני עם פטריות, קלה ומהירה להכנה. מתכון שמתאים לטבעוניים וצמחוניים, תוך פחות מ-20 דקות תאכלו מנה כמו במסעדה איטלקית.
ציון 4.45 על ידי 20 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה גולדמן

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 250 גרם פסטה פטוצ'יני
  • 1 בצל גדול
  • 250 גרם פטריות שמפניון
  • חצי כוס שמן
  • רבע כוס מים מבישול הפסטה
  • רבע כוס רוטב טריאקי
  • 1 כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • בסיר גדול, להרתיח מים ולהמליח אותם אחרי שהגיעו לרתיחה.
  • להכניס את הפסטה ל כ-7 דקות בישול.
  • לשמור רבע כוס ממי הבישול ולסנן את הפסטה.
  • לחתוך את הבצל לטבעות דקיקות ולבשל במחבת עם שמן עד הזהבה.
  • להוסיף למחבת פטריות חתוכות גס.
  • להוסיף למחבת, כפית כורכום ומלח ופלפל לפי הטעם.
  • להוסיף למחבת, את מי הבישול ורוטב הטריאקי ולערבב כ-5 דקות על להבה בינונית.
  • להקפיץ את הפסטה עם הרוטב במחבת כ-2 דקות ובתאבון.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פסטה פטריות

מה זה אל דנטה?
אל דנטה הוא מונח בתחום הבישול של פסטות, אורז  וכו'. משמעותו זה "על השן", הכוונה לשלב שבו עדיין מרגישים את הפסטה בביס, לפני שהיא רכה מדי.
את הפטריות פורסים עם הרגל?
איך שאוהבים אבל מומלץ כן.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

 

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Ariella Goldman

Similar Posts

8 Comments

    1. היי שלהבת,
      אפשר להוריד בכמות השמן לפי איך שאת רגילה להשתמש. השמן מיועד לטיגון הבצל והפטריות.
      בהצלחה 🙂

    1. היי עדי!
      אפשר להחליף את הפטריות בזוקיני או קישוא בלדי (להוסיף שום לפי טעמך האישי), עגבניות שרי + עגבניות מיובשות (גם להוסיף שום), או פסטו + אגוזי מלך (לוותר על הטריאקי והכורכום ולהוסיף שום).
      מקווים שהצלחנו לענות על שאלתך, בהצלחה 🙂

      1. 5 stars
        קישואים זה קישואים. ופטריות זה פיטריות. לפיטריות יש מירקם מיוחד אחר, קישואים זה ירק נקודה. מובן שזה לא נורא. אבל…זה משהו אחר.

      2. היי קלייר,
        פסטה עם קישואים זה אחד הדברים הכי טעימים שיש, ממליצים לך לנסות 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?