Go Back
פסטה

פסטה פטוצ'יני צמחונית

פסטה פטוצ'יני עם פטריות, קלה ומהירה להכנה. מתכון שמתאים לטבעוניים וצמחוניים, תוך פחות מ-20 דקות תאכלו מנה כמו במסעדה איטלקית.
ציון 4.45 על ידי 20 דירוגים
באדיבות: אריאלה גולדמן

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 250 גרם פסטה פטוצ'יני
  • 1 בצל גדול
  • 250 גרם פטריות שמפניון
  • חצי כוס שמן
  • רבע כוס מים מבישול הפסטה
  • רבע כוס רוטב טריאקי
  • 1 כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • בסיר גדול, להרתיח מים ולהמליח אותם אחרי שהגיעו לרתיחה.
  • להכניס את הפסטה ל כ-7 דקות בישול.
  • לשמור רבע כוס ממי הבישול ולסנן את הפסטה.
  • לחתוך את הבצל לטבעות דקיקות ולבשל במחבת עם שמן עד הזהבה.
  • להוסיף למחבת פטריות חתוכות גס.
  • להוסיף למחבת, כפית כורכום ומלח ופלפל לפי הטעם.
  • להוסיף למחבת, את מי הבישול ורוטב הטריאקי ולערבב כ-5 דקות על להבה בינונית.
  • להקפיץ את הפסטה עם הרוטב במחבת כ-2 דקות ובתאבון.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.