| | |

עוגת עקיצת הדבורה ללא אפייה

עוגת עקיצת הדבורה ללא אפייה ב-10 דקות, תפנק אתכם בראש השנה בטעם משגע של תחתית בישקוטים נמסים טבולים במי דבש, קרם וניל עשיר וציפוי מופלא של ריבת חלב ושבבי שקדים
בהשראת: יסמין שרעבי
ציון 4.37 על ידי 25 דירוגים
עקיצת הדבורה ללא אפייה

עוגת עקיצת הדבורה – תראו רגע את היפה הזאת, נכון שהריר כבר מתחיל ליזול? נכון שהכי בא לכם שהמהממת הזאת תהיה עוגת ראש השנה שלכם?

אז לא משנה אם תקראו לה עוגת עוקץ הדבורה, עקיצת הדבורה או בכלל טירמיסו דבש בגרסה לממהרים ועצלנים, המושלמת הזאת תעשה לכם חג מושלם עם הכנה סופר קלה ומראה סופר מרשים וטעים!

אז.. בלי כישרון מיוחד, בלי הרבה יותר מדי השקעה, גם אתם תתפנקו בחג השנה עם עוגת עקיצת הדבורה ללא אפיה (!!), שתיקח מכם 10 דקות הכנה בלבד, אבל תחזיר לכם בגדול בטעם משגע של תחתית בישקוטים נמסים טבולים במי דבש, קרם וניל עשיר וציפוי מופלא של ריבת חלב ושבבי שקדים

ספר המתכונים של יסמין שרעבי 

עקיצת הדבורה
צילום: יסמין שרעבי

למה באמת כדאי לכם: עוגת עקיצת הדבורה

  • עוגת עקיצת הדבורה לעצלנים שתיקח 10 דקות הכנה ותחזיר בגדול בטעם משגע
  • עוגת עקיצת הדבורה פרווה ראש השנה מושלמת שתעשה לכם חג מושלם

שורה תחתונה: הכנה סופר קלה, מראה סופר מרשים, והטעם…. סופר טעים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yasmin Sharbi (@yasminsharbi)

עקיצת הדבורה ללא אפייה

עוגת עקיצת הדבורה ללא אפייה

עוגת עקיצת הדבורה ללא אפייה ב-10 דקות, תפנק אתכם בראש השנה בטעם משגע של תחתית בישקוטים נמסים טבולים במי דבש, קרם וניל עשיר וציפוי מופלא של ריבת חלב ושבבי שקדים
ציון 4.37 על ידי 25 דירוגים
לדרג
באדיבות: יסמין שרעבי

המצרכים

  • 2 חבילות בישקוטים (משתמשים ב-1 וחצי חבילות)
  • 2 מיכל שמנת מתוקה (סה"כ 500 מ"ל)
  • 1 כוס חלב
  • 5 כפות פודינג וניל
  • ½ כוס דבש
  • 3 כוסות מים חמים
  • 70 גרם חמאה
  • 8 כפות ריבת חלב
  • כוס שבבי שקדים

אופן ההכנה

  • במיקסר שמים שמנת מתוקה, חלב, פודינג וניל ומקציפים עד קצפת יציבה (מי שאוהב יותר מתוק יכול להוסיף 2-3 כפות סוכר), בקערה נוספת שמים את הדבש והמים ומערבבים עד שהכל נמס.
  • טובלים את הבישקוטים ומסדרים בתבנית. מורחים את כל הקצפת ויוצרים עוד שכבה של בישקוטי טבול במי דבש.
  • מכניסים למקרר/מקפיא עד שהקרם חלב מוכן.
  • במחבת קולים קלות את השקדים עד השחמה ובזמן שזה מתקרר, לוקחים את החמאה וריבת החלב ומחממים במיקרוגל בפולסים.
  • מערבבים היטב ומאחדים את השקדים. מורחים על העוגה, נותנים לה להצטנן כל הלילה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עקיצת הדבורה ללא אפייה
צילום: יסמין שרעבי

הבמה כולה שלכם:
עוגת עקיצת הדבורה

"פשוט מושלם!"

ספיר שרון

עקיצת הדבורה
צילום: ספיר שרון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

איזה כיף! החג הכי מתוק של השנה מתקרב – הכנות כבר התחלתם?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

6 Comments

  1. הי יסמין כתוב לשים חלב בקם העליון אבל יש רק כטס חלב אחת שמיועדת לקצפת לא? והאם אפשר במקום ריבת חלב לשים ממרח לוטוס?

    1. היי קרן,
      מתנצלים על הטעות, הכוונה לחמאה וריבת חלב. תיקנו את הוראות ההכנה.
      את בהחלט יכולה להחליף לממרח לוטוס.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?