| |

עוגת תפוחים גבוהה ומרשימה

מרקם וטעם משגע בהכנה קלה
בהשראת: סיגלית עמגר
ציון 4.41 על ידי 49 דירוגים
עוגת תפוחים גבוהה ו

תנו לנו להוכיח לכם שלפעמים הפשטות באמת מנצחת – תכירו את עוגת התפוחים הכי קלה שיצא לכם להכין שלא מתפשרת על הטעם בשום פנים!

קבלו מתכון לעוגת תפוחים גבוהה ומרשימה במרקמה החלומי ועסיסי המשלב חתיכות תפוחים עם אגוזים מפנקים וקינמון ברכות מדהימה.

עוגה מהממת ומענגת עם שילוב טעמים אדיר בכל ביס קטן, והכי כיף? שאפשר להכין בקלי קלות עם כלום עבודה. אז קדימה למטבח!

מתכון באדיבות: סיגלית עמגר

ספר המתכונים של סיגלית עמגר

עוגת תפוחים גבוהה ו

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

עוגת תפוחים גבוהה ו

עוגת תפוחים גבוהה ומרשימה

מרקם וטעם משגע בהכנה קלה
ציון 4.41 על ידי 49 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיגלית עמגר

ציוד

תבנית 22
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 4 תפוחים (גרנד סמית - חתוכים לקוביות קטנות)
  • 4 ביצים
  • 200 גרם חמאה (או נטורינה)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 ½ כוסות קמח
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר נקציף את הביצים שלמות עם הסוכר ועם החמאה המומסת למשך 5 דקות לפחות עד למרקם קרמי.
  • מוסיפים את האבקת אפייה וקמח ונותנים ערבוב של 2 דקות אז נוסיף את התפוחים, אגוזים וקינמון ומערבבים עם מרית.
  • מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות במשך 40 דקות.
  • בודקים עם קיסם כשהעוגה מתייצבת ומוודאים שהיא מוכנה. כשמוציאים לקירור מפזרים מעל אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוחים

אפשר לשים שמן במקום החמאה?
אי אפשר כי העוגה תתפרק.
אפשר להקפיא?
עוגה עם פירות עדיף לא להקפיא.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת תפוחים – סיגלית עמגר

Similar Posts

24 Comments

    1. היי מיקי!
      תודה שהערת על כך, אכן בדקנו ותיקנו את המתכון.
      זמן האפייה הוא 40 דקות.
      בהצלחה 🙂

    1. היי מירי!
      תודה על התגובה החשובה, אכן הוספנו את המידה במתכון – כוס אחת של שקדים קצוצים.
      בהצלחה בהכנת העוגה המשגעת הזו 🙂

    1. הייי מריאנה!
      מתנצלים על הבלבול, תיקנו את המתכון. זמן האפייה הוא 40 דקות.
      בהצלחה 🙂

  1. כל עוגה בחושה ניתן להמיר חמאה/מרגרינה בשמן. העוגה לא מתפרקת ולא מתפוררת. עוגות בחושות אני אופה רק עם שמן. 10% פחות מכמות החמאה שבמתכון. רצוי לשים את התפוחים בקצת קמח כדי שלא ישקעו בבלילה. ממש לא משנה באיזה קמח משתמשים. עוגת פרות, שפרותיה אפויים ניתן להקפיא בתנאי שהיא ארוזה היטב. יש להפשיר היטב לפני ההגשה ולחמם מעט בתנור, לא במיקרו

    1. בשום אופן לא מרגרינה רק כוס שמן 2 כוסות קמח קינמון סוכר אגוזים יין מתוק אבקת אפייה זהו… מרגרינה הרסה את העוגה יצאה גועל ממש

    1. היי ויויאן, להחליף יותר מ-3 ביצים במתכון של עוגה בד"כ יוביל לכשלונה אז לא היינו ממליצים. נשמח להמליץ על מתכון עוגת תפוחים טבעונית של סבתא לאה בקישור כאן.

    1. לא ניסינו במתכון הזה אך בד"כ אפשר, רק לשים לב שייתכן שכמות הנוזלים תצטרך להשתנות בהתאם, בהצלחה!

      1. היי רונית,
        שמחים שיצאה טעימה מאוד 🙂
        בפעם הבאה, אולי אפשר לנסות לערבב את הבלילה קצת פחות זמן ובעדינות ולראות אם יש הבדל.
        בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?