| | | | |

עוגת קרמבו משגעת ומושלמת לסופ"ש

מתכון לעוגת קרמבו מרשימה ומפנקת! מתכון קל לקינוח שכולו עונג.
בהשראת: אורטל עמרם
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
מתכון עוגת קרמבו

עוגת קרמבו משגעת! מתכון לעוגה מפנקת שתפיל אתכם מהרגליים ותגרום לכם לתחושת אושר עילאית!

אם אתם כמוני, אתם ודאי מתחילים לחשוב על ההכנות לסופש ועל רשימת המתכונים בייחוד. אז כדי לחסוך לכם דאגה אחת, יש לנו מתכון לעוגה מושלמת שלא דורשת שום דבר מיוחד ועלות הרכיבים שלה מתאימה לכל כיס!

אז קבלו את המתכון לעוגה הכי טעימה ומפנקת שיש, שמכינים ללא מיקסר וללא הפרדת ביצים והיא מושלמת לסופ"ש. יותר לא חייבים להתפשר על עוגיות בוטנים ועוגיות קוקוס ואפשר ליהנות באמת!

 

מתכון עוגת קרמבו
צילום: אורטל עמרם

למה באמת כדאי לכם: עוגת קרמבו

  • עוגה טעימה ומפנקת בהרבה מקרמבו ובטח שיותר מכל עוגת קוקוס שתכינו!
  • מתכון לעוגת קרמבו שמכינים בקלות, ללא מיקסר וללא הפרדת ביצים!
  • עוגה מרשימה ביותר למראה שתגרוף מחמאות מכל האורחים!
  • מרקם קרמי משגע ומפנק!

שורה תחתונה: תכינו עוגת קרמבו, תקלו על עצמכם ותתפנקו!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת קרמבו

עוגת קרמבו משגעת ומושלמת לסופ"ש

מתכון לעוגת קרמבו מרשימה ומפנקת! מתכון קל לקינוח שכולו עונג.
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורטל עמרם

ציוד

תבנית 24
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

מצרכים לבסיס:

  • 2 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס קמח תופח כשר לפסח של אוסם (קמח תופח רגיל אם לא לפסח)
  • 1 שקית אפייה (10 גרם)
  • ½ כוס חלב
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס קקאו

מצרכים לציפוי:

  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)
  • ½ כוס שמנת מתוקה

מצרכים לקרם הראשון:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כוס חלב

מצרכים לקרם השני:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 כוס חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד (80 גרם)

אופן ההכנה

להכנת בסיס העוגה:

  • נערבב את הביצים, החלב, הסוכר והשמן בתוך קערה.
  • לאחר מכן נוסיף לעוגה קמח, אבקת אפייה וקקאו.
  • יוצקים על תבנית (מס' 24) ונאפה 15 דקות בתנור שחומם ל 180 מעלות 10 דקות קודם לכן.

להכנת הקרם הראשון:

  • נקציף פודינג וניל, כוס שמנת מתוקה ואת כוס החלב ונמרח על העוגה.
  • לאחר מכן נכניס למקפיא לכ 30 דקות עד שהעוגה תתקשה.

להכנת הקרם השני:

  • יש להקציף את השמנת המתוקה, החלב והפודינג שוקולד (אפשרי גם עם פודינג וניל - נשים פודינג וניל בקערה עם 3 כפות קקאו, נערבב ונקציף על זה את השמנת וכוס החלב)
  • לאחר מכן נכניס למקפיא לכ 30 דקות עד שהעוגה תתקשה.
  • לבסוף יש להמיס את הקרם ולשפוך על העוגה ושוב נכניס להתקשות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגת קרמבו
צילום: אורטל עמרם


רק עוד דבר אחד אחרון!

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?