Go Back
עקיצת הדבורה ללא אפייה

עוגת עקיצת הדבורה ללא אפייה

עוגת עקיצת הדבורה ללא אפייה ב-10 דקות, תפנק אתכם בראש השנה בטעם משגע של תחתית בישקוטים נמסים טבולים במי דבש, קרם וניל עשיר וציפוי מופלא של ריבת חלב ושבבי שקדים
ציון 4.37 על ידי 25 דירוגים
באדיבות: יסמין שרעבי

המצרכים

  • 2 חבילות בישקוטים (משתמשים ב-1 וחצי חבילות)
  • 2 מיכל שמנת מתוקה (סה"כ 500 מ"ל)
  • 1 כוס חלב
  • 5 כפות פודינג וניל
  • ½ כוס דבש
  • 3 כוסות מים חמים
  • 70 גרם חמאה
  • 8 כפות ריבת חלב
  • כוס שבבי שקדים

אופן ההכנה

  • במיקסר שמים שמנת מתוקה, חלב, פודינג וניל ומקציפים עד קצפת יציבה (מי שאוהב יותר מתוק יכול להוסיף 2-3 כפות סוכר), בקערה נוספת שמים את הדבש והמים ומערבבים עד שהכל נמס.
  • טובלים את הבישקוטים ומסדרים בתבנית. מורחים את כל הקצפת ויוצרים עוד שכבה של בישקוטי טבול במי דבש.
  • מכניסים למקרר/מקפיא עד שהקרם חלב מוכן.
  • במחבת קולים קלות את השקדים עד השחמה ובזמן שזה מתקרר, לוקחים את החמאה וריבת החלב ומחממים במיקרוגל בפולסים.
  • מערבבים היטב ומאחדים את השקדים. מורחים על העוגה, נותנים לה להצטנן כל הלילה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.