רולדת אומלט ירקות נדירה ב-2 דקות
חווית טעמים עשירה ורחבה
גם בריא וגם טעים להפליא? תכירו את המנה החדשה שתשדרג לכם כל שבת בטעמים משגעים בלי רגשות אשם נלווים!
קבלו מתכון לרולדת אומלט ירקות נדירה ומדהימה שמכינים ב-2 דקות בלבד, ומקבלת מרקם חלומי עם רכות מושלם והמון טעמים מפנקים.
מכינים מעדן מושלם זה בקלי קלות ונהנים מחווית טעמים עשירה ורחבה שנשארת איתכם עד סוף היום. הכי חובה להכנה!
מתכון באדיבות: נועם זיגדון
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
- 5 ביצים (L)
- ½ צרור פיטרוזליה או כוסברה
- 1/2 כפית מלח
- 3 כפות שמן
- ½ שקית אבקת אפיה
- 1 כוס קמח
אפשרויות מילוי:
- כבד קצוץ
- תפוחי אדמה
- גבינות וירקות
- סביח (ועוד)
אופן ההכנה
- מכניסים לקוצץ את כל המצרכים עד לתערובת אחידה.
- משטחים בתבנית אפיה באופן שווה ואז מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות למשך 5 דקות בערך.
- מכינים איזה מילוי שאוהבים ומורחים מעל. אפשר גם בלי מילוי.
- מגלגלים את האומלט בעודו חם עם הנייר עד לצינון.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון אומלט ירקות זה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: נועם זיגדון.
מוזמנים לבקר גם בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון.
לא טעים. טעם הרולדה תפל
היי מנואלה!
מתנצלים שלא נהנית מהמתכון.
בעיקרון, את יכולה לשנות אותו איך שאת רוצה כדי לקבל את הטעמים שאת אוהבת. אפשר לחזק תיבול או להכין מילוי שאת מעדיפה 🙂