| | | |

עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות 

מתכון לעוגת גבינה אפויה, טעימה ומשגעת שמכינים ב־5 דקות, בקלי קלות ובלי מיקסר!
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4.38 על ידי 243 דירוגים
עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות

מתכון לעוגת גבינה אפויה ומשגעת! עוגה שמכינים ב־5 דקות ובקלי קלות! בלי מיקסר, בלי בלגן, והכי חשוב  – טעימה בטירוף!

חזרנו לשגרה ואיתה כמות המתוקים ירדה משמעותית, אבל הילדים שלי ממשיכים לבקש שאכין להם עוגות. אז בימים עמוסים אני מכינה את המתכון הזה, עוגת גבינה אפויה, שיוצאת טעימה מעבר לכל דמיון ולוקחת לי בדיוק 5 דקות עבודה. היא יוצאת כל כך טעימה שאני מכינה אותה גם בסופי השבוע!

עוגת גבינה אפויה ללא הקצפה ובלי התעסקויות מיותרות. אפשר להכין לשבת, לחג וגם בימי השבוע העמוסים כשמתחשק משהו מתוק!

ספר המתכונים של ישראלה אזולאי  

עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות
צילום: ישראלה אזולאי

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה

    • כל כך טעימה שגם הילדים שלכם יבקשו שתכינו שוב ושוב!
    • 5 דקות של הכנה, 2 פעולות ויש לכם עוגה מגניבה להגשה!
    • כל כך קלה שאפשר להכין אותה גם באמצע השבוע!
    • המתכון מושלם והעוגה מרעננת ומפנקת עם כל ביס!

שורה תחתונה: עוגות גבינה לא חייבות להיות הפקה גדולה, אפשר גם ב־5 דקות להכין עוגה שכל המשפחה תחסל!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות

עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות 

מתכון לעוגת גבינה אפויה, טעימה ומשגעת שמכינים ב־5 דקות, בקלי קלות ובלי מיקסר!
ציון 4.38 על ידי 243 דירוגים
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

תבנית פאי קוטר 26

המצרכים

לתחתית:

  • 150 גרם עוגיות פתי בר (טחונות)
  • 1 חבילה חמאה מומסת (100 גרם)

לבלילה:

  • 1 חבילה גבינה לבנה - 5 אחוז (750 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

לתחתית:

  • בקערית נערבב את העוגיות הטחונות עם החמאה - נעביר לתבנית ונשטח.

לבלילה:

  • נערבב בקערה לבלילה חלקה, ונשפוך מעל התחתית.
  • נכניס לתנור שחומם ל - 160 מעלות, ונאפה בערך שעה ורבע, עד שהקצוות מזהיבות יפה, והאמצע יציב.
  • נוציא מהתנור ישר בגמר האפיה, נצנן, ונכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות - בתיאבון!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה

הכל ללא הקצפה?
כן הכל בלי הקצפה, רק לערבב היטב עם מטרפה ידנית.
הכנתי אותה . יצאה מושלמת. יש פתרון לשמור על האבקת סוכר לאחר האפייה? פיזרתי ואחרי לילה במקרר הכל נמס והפך לרטוב.
לפזר רק לפני הגשה, וגם לא חייב לפזר, זה יותר לקישוט.
נראית ממש טוב. אני לא ממש מבינה באפייה אבל אם מוסיפים אבקת אפייה היא יכולה יותר לעלות?
העוגה הזאת לא עוגת גבינה ספוגית, היא לא אמורה לצאת גבוהה. היא רכה ועסיסית, לא כדאי להוסיף אבקת אפייה. היא צריכה לצאת זהובה מסביב ולבנה באמצע.
זה לא מעט 3 ביצים?
זו לא עוגת גבינה שמתנשאת לגובה, היא מעין פאי.
עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות
צילום: ישראלה אזולאי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

לא כל עוגות הגבינה מצריכות עבודה רבה והתעסקות,
ולפעמים מתחשק להתפנק עם עוגת גבינה מרעננת גם בלי להרים את כל המטבח.

עוד מתכוני עוגות גבינה מושלמים וקלים מחכים לכם באתר,
כנסו ותגלו שאפשר לפנק את המשפחה בכלום זמן עבודה ובכל ימות השבוע!

 

 

Similar Posts

77 Comments

  1. 5 stars
    עשיתי ויצא ממש טעים, ממש קללהכנה ואני בשוק שיצא כזה טוב בלי הקצפה! הוספתי קצת תמצית וניל

  2. 5 stars
    יצא להיט! ציטוט של בן הזוג: "זו לגמרי עוגה שהייתי משלם עליה 40 שקל בבית קפה"
    תודה!

  3. 5 stars
    עוגה מעולה גם טעימה וגם קלה להכנה. הגעתי למסקנה שעוגות גבינה ללא הקצפה לא רק יותר קלות להכנה אלא גם יותר טעימות כי הן יותר דחוסות ועסיסיות

    1. היי יעל!
      האמת שאנחנו לגמרי מסכימים איתך וממש ממש שמחים לדעת שנהנית מהעוגה 🙂
      מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו, שם אנחנו מעלים כל יום מתכונים מעולים חדשים.

  4. 5 stars
    המתכון הזה הפיג לי את הפחד מעוגות גבינה,תוצאה מדהימה במינמום מאמץ תודה.

    1. היי יאיר!
      אנחנו ממש ממש שמחים לדעת שנהנית מאוד מהמתכון, זו באמת אחת העוגות השוות שלנו באתר.
      נשמח שתצטרף אלינו לקבוצת הפייסבוק, שם עולים מתכונים חדשים כל יום כך שבטוח תוכל למצוא עוד אוצרות כמו המתכון הזה 🙂
      https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

    1. היי יוגב!
      כן, ככה העוגה הזו יוצאת. אם תשים לב לתמונה של המתכון, תוכל להבחין שהקרום של העוגה גבוה יותר מפני השטח שלה.
      בהצלחה וחג שבועות שמח 🙂

    1. היי ניראל!
      אפשר להוסיף פירות יער בבלילת הגבינה או לשים מעל.
      אנחנו ממליצים לשים מעל העוגה מפני שכשמוסיפים לבלילה זה מכביד עליה וכמובן גם עלול לפגוע בה.
      מקווים שהצלחנו לעזור, בהצלחה וחג שבועות שמח 🙂

  5. מתכון מעולה וראה טעים סוף.כל הפרסומות על עוגה גבוה בולשיט.הרי ברור אם אופים עם 7 בצים ותבנית של 22 וקילו גבינה וכו…יוצאת גבוהה וטעם טפל.המתכון שלך פשוט אליפות הכנתי אותה ללא התחתית שתצא פחות קלוריות ויצאה מושלם.תודה לך

    1. היי חנה, אפשר להכין ג'לי בטעם פטל לפי ההוראות, ולהוסיף פטל קפוא לתערובת, מחכים עד שהג`לי מתקרר מעט ומוזגים מעל העוגה. בהצלחה!

    1. היי עולא, אפייה בטורבו מייבשת את המאפים.אז בד"כ כל מה שאסור לייבש, למשל שמרים, עוגות גבינה, עוגות בחושות וכולי, ממליצים לא לאפות אף פעם בתוכנית טורבו! בהצלחה!

      1. מתכון מעולה הגבינה מאד מאד טעימה, לי נשרף החלק התחתון יכול להיות בגלל בעיה בתנור.. קל מאד להגעה וגם כשזה היה קצת שרוף בתחתית כולם עפו עליה

      2. 5 stars
        עוגה מעולה טעימה וקלה להכנה
        אני הורדתי את כמות הסוכר בחצי מבחינה דיאטטית ועדיין טעימה ומתוקה. ממליץ בחום

  6. הכנתי את העוגה הזאת בערב החג. היא יצאה מושלמת ובמרקם קרמי שאותו חיפשתי במתכונים אחרים במשך שנים. הוספתי לעוגה מעט צימוקים חומים והיא הזכירה לי עוגת גבינה כמו פעם.
    תודה רבה

    1. היי אורית, כמצוין למעלה בשלב הראשון של המתכון זוהי תחתית ביסקוויטים, בבקשה:
      בקערית נערבב:
      150 גרם עוגיות פתיבר טחונות,ו 100 גרם חמאה מומסת.
      נעביר לתבנית ונשטח

      1. היי בוקר טוב, האם אפשר לאפות בטוסטר דיי גדול? תודה וחג שמח

      2. היי ריקי!
        אכן אפשר לאפות בטוסטר.
        בהצלחה וחג שבועות שמח 🙂

    1. היי איילה, העוגה יוצאת רכה ועסיסית ללא צורך במים רותחים בתחתית. בהצלחה ובתיאבון!

  7. המתכון נשמע מצוין, רק הייתי שמחה להכין כמות קטנה יותר, יש סיכוי שתדעי להגיד מה הכמויות לתבנית אינגליש?
    המון תודה!

  8. אמנם אין לי תמונה, אבל פעם נהאה שתהיה מאוד בקרוב אעלה! אחרי שנים שאני נמחפשת מתכון צנוע של עוגת גבינה ולא מיליון ביצים עם הפרדה ופרודצורה קשה להכנה, זה המכתון המנצח!!!!! תודה תודה

    1. שאלה לגבי כמות הגבינה. האם הכוונה ל -3 קופסאות של 250 גרם סה" כ 750 גרם. אני שואלת כי כתוב חבילה אחת.

      1. היי עדנה!
        יש גם קופסאות גבינה לבנה של 750 גרם.
        בהצלחה וחג שבועות שמח 🙂

      1. היי רותם,
        אידיאלית שומרים במקרר, היא יכולה להחזיק 5-6 ימים בכיף.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?