Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות
מתכון לעוגת גבינה אפויה, טעימה ומשגעת שמכינים ב־5 דקות, בקלי קלות ובלי מיקסר!
ציון
4.38
על ידי
243
דירוגים
באדיבות:
ישראלה אזולאי
ציוד
תבנית פאי קוטר 26
המצרכים
לתחתית:
▢
150
גרם
עוגיות פתי בר
(טחונות)
▢
1
חבילה
חמאה מומסת
(100 גרם)
לבלילה:
▢
1
חבילה
גבינה לבנה - 5 אחוז
(750 גרם)
▢
1
כוס
סוכר
▢
1
חבילת
אינסטנט פודינג וניל
(80 גרם)
▢
3
כפות
קורנפלור
▢
1
גביע
שמנת חמוצה
(200 מ"ל)
▢
3
ביצים
אופן ההכנה
לתחתית:
בקערית נערבב את העוגיות הטחונות עם החמאה - נעביר לתבנית ונשטח.
לבלילה:
נערבב בקערה לבלילה חלקה, ונשפוך מעל התחתית.
נכניס לתנור שחומם ל - 160 מעלות, ונאפה בערך שעה ורבע, עד שהקצוות מזהיבות יפה, והאמצע יציב.
נוציא מהתנור ישר בגמר האפיה, נצנן, ונכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות - בתיאבון!
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.