Go Back
עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות

עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות 

מתכון לעוגת גבינה אפויה, טעימה ומשגעת שמכינים ב־5 דקות, בקלי קלות ובלי מיקסר!
ציון 4.38 על ידי 243 דירוגים
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

תבנית פאי קוטר 26

המצרכים

לתחתית:

  • 150 גרם עוגיות פתי בר (טחונות)
  • 1 חבילה חמאה מומסת (100 גרם)

לבלילה:

  • 1 חבילה גבינה לבנה - 5 אחוז (750 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

לתחתית:

  • בקערית נערבב את העוגיות הטחונות עם החמאה - נעביר לתבנית ונשטח.

לבלילה:

  • נערבב בקערה לבלילה חלקה, ונשפוך מעל התחתית.
  • נכניס לתנור שחומם ל - 160 מעלות, ונאפה בערך שעה ורבע, עד שהקצוות מזהיבות יפה, והאמצע יציב.
  • נוציא מהתנור ישר בגמר האפיה, נצנן, ונכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות - בתיאבון!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.