פתיתים עם חלב

מנת הדגל של סבתא: מתכון פתיתים עם חלב הכי מנחם שיש!

מנת הדגל של סבתא – פתיתים עם חלב, מזכיר ברקוקש. אחת המנות הכי טעימות, חמימות ונוסטלגיות. מתכון קל מאוד להכנה וכל בני הבית תמיד שמחים לאכול ממנו. הילדים מסרבים לאכול מהבישולים שהכנת? זה מתכון לפתיתים עם חלב שלעולם לא יסרבו לאכול ממנו וירצו ממנו עוד ועוד!

מתכון פתיתים עם חלב נוסטלגי

מנת הדגל של סבתא, פתיתים עם חלב שמזכיר ברקוקש. אחת המנות הכי טעימות, חמימות ונוסטלגיות שיש.
בהשראת: סתיו סעדון
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
פתיתים עם חלב

מנת הדגל של סבתא שלי הייתה פתיתים עם חלב, שזה חיקוי קל ומהיר של ברקוקש, שמכינים בפורים, אך עדיין – אחת המנות הכי טעימות, חמימות ונוסטלגיות עבורי.

אצלנו בבית הילדים אוכלים פתיתים עם חלב באופן קבוע. גם כשלא מתחשק להם לאכול מאכלים בריאים שאני מכינה, את המנה הזו הם תמיד שמחים לאכול.

פתיתים עם חלב וחמאה זו מנה ממלאה מאוד ואחרי שהילדים אוכלים קערה שלמה הם לא מחפשים מה אפשר לקחת מארון החטיפים.

המנה הזו יכולה להיות טובה לארוחת הבוקר, כתוספת בצוהריים או לארוחת הערב – מבחינתי – העיקר שהילדים אוכלים.

המתכון טעים מאוד וקל להכנה, ובכל פעם שאני מחכינה הוא מחזיר אותי לכמה רגעים לילדות ותמיד מחמם לי את הלב!

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/סתיו-סעדון" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של סתיו סעדון [/button]

פיתים עם חלב
צילום: Stav Saadon Amar

[adinserter block="2"]

למה באמת כדאי לכם: פתיתים עם חלב

    • מזכיר את הילדות ומחמם את הלב בכל פעם מחדש!
    • כל הילדים אוהבים פתיתים עם חלב ותמיד יאכלו בהנאה!
    • אין כיף גדול מלהכין מנה טעימה כל כך בקלות כזו!
    • מנה משביעה מאוד ויכולה להיות ארוחה מלאה בכל שעות היום!

שורה תחתונה: טעם של בית שמזכיר את סבתא, מחמם את הלב, ממלא את הבטן ומעלה חיוך על הפנים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

 

אז איך מכינים?

פתיתים עם חלב

מתכון פתיתים עם חלב נוסטלגי

מנת הדגל של סבתא, פתיתים עם חלב שמזכיר ברקוקש. אחת המנות הכי טעימות, חמימות ונוסטלגיות שיש.
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: סתיו סעדון
[adinserter block="8"]

המצרכים

מצרכים:

  • 250 גרם פתיתים עגולים (חצי שקית)
  • ½1 כוס מים
  • ½1 כוס חלב
  • 1 כפית מלח
  • 40-50 גרם חמאה

אופציה להגשה:

  • 20 גרם חמאה למנה
  • אשל
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • בסיר קטן שמים את המים, החלב, החמאה והמלח ומבאים לרתיחה בחום בינוני.
  • מוסיפים פתיתים ומערבבים.
  • מנימיכים לחום נמוך, מערבבים מדי דקה במשך 7-8 דקות עד שהכל מסמיך ורוב הנוזלים התאדו.
  • מגישים רותח עם קוביית חמאה וכף אשל מעל.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]


הבמה כולה שלכם:

 

"אני גדלתי על זה ואוהבת. מכינה לילדים פעם בשבוע"
אלינור פרץ

 

"ואוו הבת שלי עושה פתיתים עם חלב לילדים שלה והם טורפים את זה!!"
שושי אוחיון

 

"הכי טעים ומנחם בעולם"
Dana Cohen Peres

פתיתים עם חלב
צילום: Maayan Moshe

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

4.25 from 8 votes (8 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?