| |

פלפל ממולא בשר עטוף בלחם

רוצים להכין פלפל חריף בסגנון מיוחד? המתכון הופך כל ארוחה לחוויה של ממש! פלפל חריף עם מילוי בשר עטוף בלחם - ארוחה שלימה במאכל אחד!
בהשראת: אדווה סננס
ציון 5 על ידי דירוג אחד
פלפלים חריפים
אם אתם אוהבים חריף זה המתכון המושלם ביותר עבורכם!
 
פלפל ממולא בשר עטוף בצק במראה וטעם שאי אפשר לעמוד בפניהם! מתאים לכל ארוחה כמנה עיקרית או תוספת, משדרג מראה של כל ארוחה ובעיקר הפתעה.
ניתן להשתמש בסוגים שונים של פלפלים ולהפוך את הארוחה לחווית טעמים וצבעים משגעת וכמובן לתבל לפי הסגנון האהוב עליכם, בהתאם לטעם האישי.
 

ספר המתכונים של אדווה סננס

פלפל ממולא
קרדיט: אדווה סננס

למה באמת כדאי לכם: פלפל ממולא 

  • חריף וטעים: פלפל חריף יחכה לכם בתוך מאפה לחם רך וקריספי!
  • מלא מחמאות: אין סיכוי שלא תקבלו מחמאות על התבשיל הזה, המראה פשוט הורס!
  • אפשר גם לא חריף: אם אתם פחות אוהבים חריף תחליפו את הפלפל לסוג מתוק – הטעם שונה אבל המראה זהה. 
 שורה תחתונה: זהו הפלפל הירוק הכי מפתיע, חריף וטעים שאתם יכולים להכין לכל ארוחה!

 אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

פלפלים חריפים

פלפל ממולא בשר עטוף בלחם

רוצים להכין פלפל חריף בסגנון מיוחד? המתכון הופך כל ארוחה לחוויה של ממש! פלפל חריף עם מילוי בשר עטוף בלחם - ארוחה שלימה במאכל אחד!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: אדווה סננס

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 5 כפות סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כוס שמן
  • 3 כוסות מים פושרים של חד"פ קר
  • 2 ביצים
  • 1 כף מלח גדושה

הבשר ותיבולו:

  • ½ קילוגרם בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית בהרט
  • 1 כף רסק עגבניות

אופן ההכנה

הבצק:

  • מכניסים לתוך קערה קילו קמח , מוסיפים שתי כמות שמרים יבשים את הסוכר ומערבבים.
  • מוסיפים שתי ביצים ואת המים החמים ומתחילים ללוש לאחר שתי דקות לישה מוסיפים בהדרגה 3/4 כוס שמן וממשיכים ללוש כ- 10 דקות .
  • לאחר 10 דקות מוסיפים כף גדושה של מלח. לשים 2 דקות עוטפים בשמן ומניחים להתפחה של שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • לאחר שעה לשים את הבצק מוציאים ממנו את באוויר ומדליקים תנור ל - 180 מעלות חום

הכנת הבשר :

  • מטגננת חצי קילו בשר טחון עם בצל גדול 3 שיני שום. מתבלים את הבשר בהתאם להוראות, מטגנת טיגון קצר עד שהבשר משנה צבע וסופג נוזלים ואז מניחים בצד לקירור

הכנת הפלפלים:

  • לוקחת את הפילפלים החריפים (ישרים בינוניים), שוטפת מייבשת חותכת לאורך וממלאה בבשר

מעטפת הבצק:

  • לאחר שהבצק תפח מחלקת לחתיכות, מרדדת עם מערוך למלבן ארוך ומלפפת על הפלפל וסוגרת. שמה בתבנית להכפלת הנפח. לאחר מכן מורחת ביצה, מפזרת שומשום ומלח גס ומכניסה לתנור לכ-20 דק' בערך.. תלוי בעוצמת התנור של כל אחת. 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
פלפל ממולא בשר
קרדיט: אדווה סננס

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
פלפל ממולא בשר עטוף בלחם 

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 
 
 

Similar Posts

2 Comments

  1. היי
    המתכון נראה אששששש
    אני רוצה להכין ולא רשום במתכון כמה בשר טחון וכמה פלפלים
    אשמח לדעת כמויות
    תודה מראש
    ושתהיה שבת נפלאה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?