מוקפץ בקר לא מהעולם הזה
מתכון נדיר למוקפץ עם רצועות בקר הכי טעימות שיש ברוטב מתקתק ממכר במיוחד.
מוקפץ בקר מפנק בול כמו במסעדות, עכשיו גם בבית.
רצועות בקר מוקפץ עם ירקות טעימים ונודלס, מנה מעולה לאוהבי הבשר, גם מהירה וגם טעימה. אחד המוקפצים הכי מגרים שיש, מהרו להכין!
הבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
מוקפץ בקר לא מהעולם הזה
מתכון נדיר למוקפץ עם רצועות בקר הכי טעימות שיש ברוטב מתקתק ממכר במיוחד.
לדרג
ציוד
1 כוס: חד פעמית קרה 180 מ"ל
המצרכים
- 2 כפות שמן רגיל
- 600 גרם רצועות בקר (סינטה,צ'אך או כל חלק אחורי להקפצה)
- 400 גרם חבילת נודלס של אוריינטל
- 3 גזרים
- 1/2 כרוב לבן
- 2 פלפל אדום מתוק
- 2 פלפל צהוב
- 2 בצלים
- 3-4 פטריות טריות
- 1/2 כפית שום כתוש
- 1/2 כפית מרק עוף
- 1/4 פלפל שחור
- כף רוטב סויה
- 1/4 כוס רוטב סויה מתוק
- 1/4 כוס רוטב טריאקי
- 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
- כף כפית שמן שומשום
- פלפל חריף למי שאוהב
אופן ההכנה
- חותכים את כל הירקות לרצועות.
- מחממים מחבת, מוסיפים את השמן הרגיל, מקפיצים את רצועות הפלפלים והגזרים ומניחים בצד.
- מקפיצים רצועות בצל, פטריות, כרוב לבן מניחים בצד.
- מקפיצים את רצועות הבקר ומניחים בצד
- מרתיחים את הנודלס (לפי ההוראות על גבי האריזה) ומסננים.
- מחברים הכל יחד במחבת (או ווק) ומערבבים.
- מערבבים את כל חומרי התיבול עם השום הכתוש ושופכים על המוקפץ.
- מקפיצים היטב 3 דקות ומגישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מוקפץ בקר
את מקפיצה את הירקות בהתחלה עם שמן שומשום או שמן רגיל? שמן רגיל. |
איך יוצא אצלך צבע כל כך יפה במוקפץ בקר? הרטבים עושים את הצבע. |
האם אפשר עם רצועות חזה עוף ואורז? במקום בשר ונודלס? בוודאי שכן! |
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Moran Turgeman
יצא מאוווד טעים
היי!
שמחים מאוד לדעת שיצא טעים 🙂
בא לך להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו? אנחנו מפרסמים שם מתכונים מעולים כל יום
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
נהדר
היי יהודית,
שמחים מאוד שאהבת את המתכון 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי להמשיך לקבל מתכונים כאלה ישירות אלייך מדי יום!