לביבות ירק עיראקיות (ערוק)
מתכון ללביבות עירקיות מטריפות שמתחסלות ברגע! לכל זמן שמתחשק לכם פינוק מושלם.
מתכון ללביבות עיראקיות מטריפות שמתחסלות ברגע!
העיראקים קוראים להם ערוק,
מתאימות לשישי שבת ולכל זמן שמתחשק לכם פינוק מושלם.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
לביבות ירק עיראקיות (ערוק)
מתכון ללביבות עירקיות מטריפות שמתחסלות ברגע! לכל זמן שמתחשק לכם פינוק מושלם.
לדרג
המצרכים
- 3 קישואים
- 3 תפוחי אדמה
- 3 גזר
- צרור פיטרוזליה
- 5 ביצים
- 1 כוס פירורי לחם
- קורט מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- מגרדים את הירקות בפומפייה דק דק ולסחוט נוזלים.
- מוסיפים פירורי לחם.
- נוסיף את הביצים, מלח ופלפל שחור לפי טעם - ומערבבים הכל יחד.
- לזלף במחבת שמן כשני סנטימטרים (עדיף מחבת משיש).
- נחמם את השמן ונכין את הקציצות.
הערות וטיפים
חשוב שהאש לא תהיה על אש גבוהה מדי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: לביבות ירק עיראקיות
אפשר לאפות אותן במקום לטגן?
כן, בטח. |
האם אפשר להקפיא? ואם כן לכמה זמן?
אפשר, אך מקסימום שבוע. |
הבמה כולה שלכם:
"מתה על זה, מאז שלימדת אותי איך עושים … מכינה כל שבוע נחטף…!"
גל משעלי
"ניסיתי גם בתנור, יצא פצצה!"
לימור כתב
"הכי טעים ובמיוחד שזה חם מהמחבת"
חן כהן
רק עוד דבר אחד אחרון!
ערוק – לביבות ירק עיראקיות
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: טלי מזור
אפשר לקבל את הכמויות שצריך לחצי מהכמות שציינת במתכון?
היי נועה,
פשוט להוריד בכמויות לחצי (בביצים לשים 3 במקום 5).
בהצלחה 🙂