תכירו, ערוק: לביבות ירק עיראקיות מטוגנות ומטריפות (מתחסלות בדקות!)
מתכון לביבות ירק ערוק עיראקיות. לביבות תפוחי אדמה ובצל עם המון פטרוזיליה ותבלינים, מושלמות בשבת בבוקר, נפלאות בפיתה, נהדרות תמיד. חווית טעמים מענגת שתמיד תרשים בכל ביס. הכי חובה לנסות לפחות פעם!
לביבות ירק עיראקיות (ערוק)

מתכון ללביבות עיראקיות מטריפות שמתחסלות ברגע!
העיראקים קוראים להם ערוק,
מתאימות לשישי שבת ולכל זמן שמתחשק לכם פינוק מושלם.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/טלי-מזור" icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של טלי מזור [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

לביבות ירק עיראקיות (ערוק)
המצרכים
- 3 קישואים
- 3 תפוחי אדמה
- 3 גזר
- צרור פיטרוזליה
- 5 ביצים
- 1 כוס פירורי לחם
- קורט מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- מגרדים את הירקות בפומפייה דק דק ולסחוט נוזלים.
- מוסיפים פירורי לחם.
- נוסיף את הביצים, מלח ופלפל שחור לפי טעם - ומערבבים הכל יחד.
- לזלף במחבת שמן כשני סנטימטרים (עדיף מחבת משיש).
- נחמם את השמן ונכין את הקציצות.
הערות וטיפים
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: לביבות ירק עיראקיות
| אפשר לאפות אותן במקום לטגן?
כן, בטח. |
| האם אפשר להקפיא? ואם כן לכמה זמן?
אפשר, אך מקסימום שבוע. |
הבמה כולה שלכם:
"מתה על זה, מאז שלימדת אותי איך עושים … מכינה כל שבוע נחטף…!"
גל משעלי
"ניסיתי גם בתנור, יצא פצצה!"
לימור כתב
"הכי טעים ובמיוחד שזה חם מהמחבת"
חן כהן

רק עוד דבר אחד אחרון!
ערוק – לביבות ירק עיראקיות
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: טלי מזור
אפשר לקבל את הכמויות שצריך לחצי מהכמות שציינת במתכון?
היי נועה,
פשוט להוריד בכמויות לחצי (בביצים לשים 3 במקום 5).
בהצלחה 🙂