| | | |

מתכון לספינג' מרוקאי אוורירי אורגינל למימונה!

ספינג' בטעם וניל עשיר מצופה בסוכר וכשנותנים ביס שומעים קראנצ'.
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
מתכון לספינג' מרוקאי אוורירי

מתכון לספינג' מרוקאי, אוורירי ואורגינל למימונה!

איזו התרגשות, המימונה עוד רגע כאן והגיע הזמן לתכנן מה להכין ולשמור את המתכונים הכי טובים והכי איכותיים לכבוד האירוע.

את המתכון הזה אתם חייבים לשמור ולהכין! לא תאמינו כמה שהוא טעים! קראנצ'י מבחוץ ואוורירי מבפנים. פשוט מושלם!

מתכון לספינג' מרוקאי שאין שני לו. זה ספינג' אורגינל ושלא יגידו לכם אחרת! פשוט חובת הכנה! בא לי כבר לאכול!

ספר המתכונים של סיון מלול

 

מתכון לספינג'
צילום: סיון מלול

למה באמת כדאי לכם: מתכון לספינג'

    • הכי טעים שיש: אחרי שתטעמו תרצו להכין אותו כל השנה!
    • ספינג' מרוקאי אמיתי, קריספי מבחוץ, בצק אוורירי מבפנים וכל ביס יעשה את חג המימונה שמח יותר!
    • רוצים לגנוב את ההצגה מהשכנים? הספינג' הזה יעשה זאת בשבילכם!

שורה תחתונה: חגיגת מימונה בלי ספינג' אמיתי, זו לא חגיגה! תכינו את המתכון הזה והחגיגה מובטחת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן


אז איך מכינים?

 

מתכון לספינג' מרוקאי אוורירי

מתכון לספינג' מרוקאי אוורירי אורגינל למימונה!

ספינג' בטעם וניל עשיר מצופה בסוכר וכשנותנים ביס שומעים קראנצ'.
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
לדרג

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל או כוס חד פעמית לשתייה חמה בנפח דומה
רצוי סיר בגודל 24

המצרכים

  • 1 קילו קמח (מנופה)
  • 16 גרם סוכר וניל (כשקית וחצי)
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמרים (שטוחות)
  • 2 כפות ערק
  • 4 כוסות מים (חמימים)

אופן ההכנה

  • לעבד את כל המרכיבים במיקסר או ביד עד לבצק דביק מאודדד ולהתפיח שעה.
  • לחמם שמן בסיר הכי עמוק שיש לכם ולזרוק חתיכת גזר שתישאר לאורך כל הטיגון כדי לשמור על השמן נקי.
  • בקערה קטנה לשים 1/4 כוס שמן וכוס מים קרים, לטבול את הידיים, לקחת חתיכת בצק בגודל כדור פינג פונג, ליצור חור בעזרת האצבע ולגלגל בשתי הידיים לקבלת צורה של טבעת.
  • לטגן להזהבה משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.
  • לפזר סוכר או אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לספינג' מרוקאי אוורירי
צילום: סיון מלול

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: סיון מלול

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?