לא תאמינו כמה טעים: מתכון לספינג' מרוקאי אוורירי אורגינל למימונה!
מתכון לספינג' מרוקאי אמיתי, בצק אוורירי וכל ביס יעשה את חג המימונה שמח יותר! זה ספינג' כל כך טעים שהוא שיגנוב לכם את ההצגה. ספינג' בטעם וניל עשיר מצופה בסוכר, קריספי מבחוץ ואוורירי מבפנים. כל כך טעים שיעשה לכם חשק להכין כל השנה
מתכון לספינג' מרוקאי אוורירי אורגינל למימונה!

מתכון לספינג' מרוקאי, אוורירי ואורגינל למימונה!
איזו התרגשות, המימונה עוד רגע כאן והגיע הזמן לתכנן מה להכין ולשמור את המתכונים הכי טובים והכי איכותיים לכבוד האירוע.
את המתכון הזה אתם חייבים לשמור ולהכין! לא תאמינו כמה שהוא טעים! קראנצ'י מבחוץ ואוורירי מבפנים. פשוט מושלם!
מתכון לספינג' מרוקאי שאין שני לו. זה ספינג' אורגינל ושלא יגידו לכם אחרת! פשוט חובת הכנה! בא לי כבר לאכול!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/סיון-מלול" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של סיון מלול [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: מתכון לספינג'
-
- הכי טעים שיש: אחרי שתטעמו תרצו להכין אותו כל השנה!
- ספינג' מרוקאי אמיתי, קריספי מבחוץ, בצק אוורירי מבפנים וכל ביס יעשה את חג המימונה שמח יותר!
- רוצים לגנוב את ההצגה מהשכנים? הספינג' הזה יעשה זאת בשבילכם!
שורה תחתונה: חגיגת מימונה בלי ספינג' אמיתי, זו לא חגיגה! תכינו את המתכון הזה והחגיגה מובטחת!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?

מתכון לספינג' מרוקאי אוורירי אורגינל למימונה!
ציוד
המצרכים
- 1 קילו קמח (מנופה)
- 16 גרם סוכר וניל (כשקית וחצי)
- 3 כפות סוכר
- 1 כפית מלח
- 2 כפות שמרים (שטוחות)
- 2 כפות ערק
- 4 כוסות מים (חמימים)
אופן ההכנה
- לעבד את כל המרכיבים במיקסר או ביד עד לבצק דביק מאודדד ולהתפיח שעה.
- לחמם שמן בסיר הכי עמוק שיש לכם ולזרוק חתיכת גזר שתישאר לאורך כל הטיגון כדי לשמור על השמן נקי.
- בקערה קטנה לשים 1/4 כוס שמן וכוס מים קרים, לטבול את הידיים, לקחת חתיכת בצק בגודל כדור פינג פונג, ליצור חור בעזרת האצבע ולגלגל בשתי הידיים לקבלת צורה של טבעת.
- לטגן להזהבה משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.
- לפזר סוכר או אבקת סוכר.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: סיון מלול
