| | |

מאפה במילוי גבינה ב 10 דקות הכנה

 בצק ממולא גבינות קל ומהיר מתאים למגוון מילויים, מלוחים ומתוקים, נסו עכשיו!
בהשראת: רותי פרג'
ציון 4.08 על ידי 14 דירוגים
מאפה במילוי גבינה ב 10 דקות הכנה

ארוחות ערב קלות וטעימות.
שבוע חדש ואיתו אותה השאלה, מה נכין לארוחת הערב המשפחתית? איך נרצה את כולם בלי לשרוף יום שלם במטבח? פשוט מנסים את 3 מתכוני ארוחות ערב המומלצות ומתנפקים.

ומיד ההצעות שלנו לשבוע הזה, רק ראו הוזהרתם: פיתות במחבת זה עיסוק ממכר וקל ממה שחשבתם (במיוחד עם המילוי גבינה!)

השבוע בתפריט: מאפה ב-10 דקות משגע עם גבינה שיסגור לכם את הפינה. פשטידה מנצחת (גם בעשר דקות) עם פטריות וגבינות, שאפילו הילדים יאהבו, ולא לשכוח – קאדה – פיתה במחבת שהשבוע הגיע הזמן לנסות. ארוחת ערב למשפחה? קטן עליכם

1. מאפה במילוי גבינה קל ב 10 דקות הכנה – מבצק ספידי קל מאוד להכנה מ-5 מצרכים וללא התפחה כלל. 10 דק' עבודה בלבד ותקבלו בורקס טעים ברמות ומושלם לארוחת ערב או בוקר. נסו עכשיו!

מאפה במילוי גבינה ב 10 דקות הכנה

מאפה במילוי גבינה ב 10 דקות הכנה

 בצק ממולא גבינות קל ומהיר מתאים למגוון מילויים, מלוחים ומתוקים, נסו עכשיו!
באדיבות: רותי פרג'

ציוד

  • כוס מידה: כוס חד פעמי שתייה חמה

מצרכים

  • 3 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית סוכר
  • ½ כפית מלח
  • ¾ כוס מים רותחים
  • ¾ כוס שמן

מלית הגבינה:

  • גבינה בולגרית כמויות לפי איך שאוהבים
  • גבינה לבנה כמויות לפי איך שאוהבים
  • גבינה צהובה כמויות לפי איך שאוהבים
  • שום כתוש לפי הטעם
  • זיתים לפי הטעם

אופן הכנה

  • מערבבים את כל החומרים וממלאים מכל מילוי שרוצים.
  • מורחים ביצה מעל, מפזרים שומשום (אפשר גם קצח או כל מה שאוהבים).
  • אופים בתנור על חום 180 מעלות עד להזהבה.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

2. קאדה – פיתות במחבת קצת אחרת: הכנה קצרה וקלה, אבל כזו שדורשת רידוד, דיוק והידוק, מילוי בכל מה שאוהבים – גבינות, תרד, בצל ומה לא… – וקיבלתם מאפה מהביל, עם מילוי לוהט ומעטה חרוך וזהוב שעושה חשק לנגוס ולבלוס, עוד ועוד!

פיתות במחבת במילוי גבינה (קאדה)

פיתות במחבת במילוי גבינה (קאדה)

במילוי נוטף ולוהט ומרקם שמנוני ורך בטירוף – אין מושלם מהן לארוחה חלבית מ-ע-ו-ל-ה, ובטח גם לשבועות!
באדיבות: אצל ברכה במטבח

מצרכים

  • ק"ג קמח מנופה!
  • 2 כפות סוכר
  • ½1 כפות כפות שמרים
  • 1 כף מלח
  • ¼ כוס שמן + עוד כף
  • ½2 כוסות מים
  • למילוי: כל מה שאוהבים למילוי בורקס – תרד, בצל, או גבינה צהובה עם גבינת חמד ובולגרית

אופן הכנה

  • ללוש את הכל במיקסר או עם היד, את המלח להוסיף בסוף ואת המים להוסיף בהדרגה.
  • ללוש עד לבצק נוח ורך לעבודה. ליצור כדור מהבצק, לשמן מעט את כדור הבצק. להניח בקערה ולכסות עם ניילון נצמד. להניח להתפחה כשעה או יותר עד התפחה יפה.
  • לחלק את הבצק לכדורים, להניח על נייר אפייה משומן מכוסה. לרדד כל כדור, למלא, לסגור, לרדד בעדינות שוב.
  • להניח במחבת טפלון חמה, להדק מעט את הבצק, להפוך לצד השני 2-3 פעמים. שימו לב מידי פעם יש להנמיך את הלהבה.

טיפים והערות

  • חשוב להקפיד לרדד דק את הבצק, לעבוד עם מחבת חמה ללא שמן. רצוי טפלון.
  • שימו לב ללהבה, אחרי הפעם הראשונה של הנחת הבצק, תנמיכו את הלהבה או את עוצמת החום
  • את המים להוסיף בהדרגה.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

איך אתם עוד לא שם?!

הצטרפו עכשיו לוואטסאפ שלנו למתכונים בריאים ותפריט מתכונים חדש כל יום.

3. פשטידת פטריות ב-10 דקות – אם אתם לחוצים בזמן ובדיוק צריכים להכין ארוחת צהריים לילדים אל דאגה הבאנו לכם מתכון פשטידת פטריות רק בכמה דקות הכנה , שהילדים יטרפו אותה!

פשטידת פטריות

פשטידת פטריות ב-10 דקות

ארוחת ערב קלילה: פשטידת פטריות שילדים אוהבים ב-10 דקות הכנה! לא תאמינו כמה שזה טעים!
זמן הכנה: 10 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
זמן כולל: 50 minutes
באדיבות: במטבחה של עדה כהן

ציוד

  • תבנית מלבנית בינונית

מצרכים

מצרכים:

  • 250 גרם גביע קוטג'
  • ½ כוס גבינה צהובה מגוררת
  • 50 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • 50 גרם גבינת חמד מפוררת
  • 2 כפות גבינת שמנת 30%
  • 400 גרם קופסת פטריות פרוסות ומסוננת מנוזלים
  • 2 כפות קמח או פירורי לחם
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 ביצים

אופן הכנה

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • בקערה נטרוף את הביצים.
  • לאחר מכן נוסיף לקערה את כל המצרכים ברשימה לפי הסדר
  • כשמוסיפים את הקמח לקערה מקפלים את הקמח פנימה עד שהגושים נעלמים.
  • משמנים תבנית מלבנית , יוצקים לתוכה את הבלילה.
  • לאחר מכן נכניס את הפשטידה לתנור חם כ-40 דקות, עד להזהבה.
  • מוציאים מהתנור ולפני שפורסים צריך לצנן את הפשטידה בטמפרטורת החדר, לכן מחכים כמה דקות (תתאזרו בסבלנות)
  • לאחר כמה דקות פורסים ומגישים

טיפים והערות

לאחר כמה דקות של צינון הפשטידה ניתן להכניס למקפיא.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

נפתח החשק? עשרות מתכוני ארוחת ערב במרחק לחיצה אחת

יש לכם שאלות על אחד מתכוני ארוחת ערב באוסף? אל תהססו לשאול למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?