רול צרפתי מתוק ופריך עם טעם מטורף

פריכות מושלמת עם טעם מענג
בהשראת: עופרה טלבי
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
רול צרפתי מתוק ופריך עם טעם מטורף

אין בוקר מענג יותר מבוקר של רול צרפתי מפנק שישדרג לכם את היום במתיקות משגעת עם טעם שנשאר איתכם למשך כל היום!

קבלו מתכון לרול צרפתי מתוק, המקבל פריכות מושלמת מבחוץ עם רכות מנחמת מבפנים, ומשודרג בסירופ סוכר עשיר עם המון שקדים המשדרגים את הטעם ברמות.

מאפה מדהים שאי אפשר לעמוד בפניו עם טעם שיפיל את כולם. ממלאים את הבית בריחות אפייה מגרים ומתאהבים לחיים!

מתכון באדיבות: עופרה טלבי

ספר המתכונים של עופרה טלבי

 

רול צרפתי מתוק ופריך עם טעם מטורף

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

רול צרפתי מתוק ופריך עם טעם מטורף

רול צרפתי מתוק ופריך עם טעם מטורף

פריכות מושלמת עם טעם מענג
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: עופרה טלבי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • שקדים פרוסים
  • שומשום (לא חובה)

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 4 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל משובחת
  • 1 ביצה
  • 2.5 כוסות מים חמימים

לסירופ סוכר:

  • 1 כוס סוכר
  • ! כוס מים
  • פרוסת לימון

אופן ההכנה

  • נלוש היטב את כל המרכיבים לבצק ואז מניחים לבצק שיכפיל את נפחו.
  • לאחר התפחה, לקרוץ עיגולים קטנים (ככדור פינג פונג) ומניחים על משטח משומן מעט.
  • מרדדים 2 עיגולים לצורת נקניק קטן, ומצמידים את שניהם ומלפפים לצורת בורג ואז לצורת עיגול. מניחים בתבנית ומתפיחים בשנית.
  • בינתיים מכינים את הסירופ סוכר - על האש מבשלים את כל המרכיבים לסירופ יחד עד רתיחה ואז מניחים בצד שיתקרר.
  • מורחים את הרולים בביצה טריפה ומקשטים בשקדים פרוסים דק. אפשר גם להוסיף שומשום למי שאוהב.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 190 מעלות טורבו עד להזהבה.
  • איך שהן יוצאות מהתנור חמות מיד מברישים בסירופ סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: רול צרפתי

איך שומרים על הפריכות למשך יומיים?
להקפיא שזה חם וכל פעם להוציא כמה שאת רוצה.
את הפרוסת לימון, פשוט שתהיה בסירופ?
כן לבשל אותה עם הסירופ, נותנת טעם טוב.

מה חושבים על: רול צרפתי

רול צרפתי מתוק ופריך עם טעם מטורף
נעמי מימון: "הכנתי ויצא אליפות!"
רול צרפתי מתוק ופריך עם טעם מטורף
דיקלה כהן: "יצא סוף!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

3 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?