נלוש בקערת המיקסר (אפשר גם ידנית) את כל המרכיבים, למעט חצי כוס מים שנוסיף בטיפטוף עד קבלת בצק רך ונעים למגע (לא דביק).
נעטוף הקערה בניילון נצמד ונניח בצד למנוחה במשך 30 דקות.
ניצור כדורים בגודל 3 ס"מ. נניח בתבנית ונמזוג מעל שמן בנדיבות כך שכל כדור יצופה היטב
נניח נייר אפייה עגול ( יש בסופר) על משטח עבודה.
נמזוג מעט שמן למרכז הנייר ונניח מעל כדור בצק.
מעל הבצק נניח נייר אפייה נוסף. נמתח עם כפות הידיים לעיגול דקיק.
נחמם על להבה קטנה-בינונית מחבת נון סטיק/ או חשמלית (ללא שמן). כשהמחבת חמה, נרים את נייר האפייה עם עיגול הבצק שצמוד אליו ונהפוך אל מחבת. כשמתחילים לראות בועות על הבצק מניחים מעל מופלטה נוספת.
הופכים את שתיהן יחד, מוסיפים את המופלטה השלישית וכן הלאה עד ליצירת ערימה של 5-6 מופלטות וקבלת מראה זהוב.
מוציאים לצלחת ועוטפים היטב במגבת כדי לשמור על המופלטות נשארות רכות.
להגשה הגשה: מורחים חמאה ודבש, בוזקים מעט קינמון, מגלגלים וזוללים.