| | | | |

מתכון לקבב על האש

קבב בקר מושלם של מלי מאירוב. קבב איכותי מבשר איכותי ומתובל בצורה מדויקת.
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.41 על ידי 57 דירוגים
מתכון לקבב על האש

הנה מתכון לקבב על האש שיפתיע את כל מי שיגיע ויהיה הכוכב המוביל של הארוחה!

פסח, יום העצמאות, אצלנו רק מחפשים סיבה להדליק את המנגל ולעשות על האש עם החברים והמשפחה.

קבב מעלף שהחשוב בהכנה שלו זה רק סוג הבשר ובמתכון הזה יש את השילוב המנצח של הבשרים והתיבול. אם תכינו בדיוק לפי המתכון, האורחים ידברו על הקבב הזה בכל מפגש ורק יחפשו תירוץ לבוא אליכם לאכול!

ספר המתכונים של מלי מאירוב

 

מתכון לקבב על האש
צילום: מלי מאירוב

למה באמת כדאי לכם: מתכון לקבב על האש

    • הכי טעים שיש: אחרי שתאכלו את הקבב הזה, תבינו שעד עכשיו לא באמת אכלתם קבב!
    • רוצים להרשים את האורחים? תפתיעו אותם עם מתכון לקבב על האש, קבב איכותי, מבשר איכותי. כוכב בכל ארוחה!
    • אפשר לעשות את הקבב על האש, במחבת, על הפלאנצ'ה או בתנור.

שורה תחתונה: על איכות וטעם לא מתפשרים ואיך שלא תבשלו אותו – הוא יוצא מושלם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לקבב על האש

מתכון לקבב על האש

קבב בקר מושלם של מלי מאירוב. קבב איכותי מבשר איכותי ומתובל בצורה מדויקת.
ציון 4.41 על ידי 57 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 10 minutes
זמן בישול/אפייה: 20 minutes
סה״כ זמן: 1 hour
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מחבת פסים או טפלון או פלאנצ'ה או מנגל

המצרכים

  • 500 גרם בשר טחון (צלעות מספר 2 או צוואר טחון )
  • 200 גרם שפונדרה (או אסאדו טחון)
  • 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1 בצל (גדול קצוץ)
  • פלפל חריף (קצוץ - לאוהבי החריף)
  • ½1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף שמן זית
  • ¼ כוס סודה (מוגזת)

אופן ההכנה

  • לערבב את הבשר ולהוסיף את שאר המרכיבים וללוש 3 דקות.
  • להכניס למקרר לחצי שעה.
  • עם יד משומנת לעשות כדורים ולשטח קצת.
  • לטגן או לצלות כ־10 דקות מכל צד בחום בישול גבוה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון לקבב על האש

אם אין סודה זה בעיה?
לוותר.
קניתי שומן כבש כגוש איך אני מערבבת אותו לתוך הבשר טחון?
בזמן שהוא חצי קפוא תגרדי חופן בפומפיה לתוך הבשר והשאר תקפיאי.
 
מתכון לקבב על האש
צילום: מלי מאירוב

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

  1. קבב אליפות? לא ראיתי שום (הרבה) במתכון ועל זה מרצ'ךו לרר עה"ש היה אומר,"קבב בלי שום כמו חתונה בלי תזמורת".
    ולא לשכוח סודה

    1. היי, יענקל'ה! תודה על התגובה 🙂
      יש משהו בדבריך לגבי השום, אבל אתה בטח מתכוון למתכון של קבב רומני, שאכן השום בו הוא קריטי.
      לעומת זאת, יש גם קבבים בלי שום אלא עם בצל ותבלינים אחרים שהם לא פחות טובים, פשוט אחרים 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?