Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מתכון לקבב על האש
קבב בקר מושלם של מלי מאירוב. קבב איכותי מבשר איכותי ומתובל בצורה מדויקת.
ציון
4.41
על ידי
57
דירוגים
זמן הכנה:
10
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
20
minutes
mins
סה״כ זמן:
1
hour
hr
באדיבות:
מלי מאירוב
ציוד
מחבת פסים
או טפלון או פלאנצ'ה או מנגל
המצרכים
▢
500
גרם
בשר טחון
(צלעות מספר 2 או צוואר טחון )
▢
200
גרם
שפונדרה
(או אסאדו טחון)
▢
1
צרור
פטרוזיליה
(קצוצה)
▢
1
בצל
(גדול קצוץ)
▢
פלפל חריף
(קצוץ - לאוהבי החריף)
▢
½1
כפית
מלח
▢
1
כפית
פלפל שחור
▢
1
כף
שמן זית
▢
¼
כוס
סודה
(מוגזת)
אופן ההכנה
לערבב את הבשר ולהוסיף את שאר המרכיבים וללוש 3 דקות.
להכניס למקרר לחצי שעה.
עם יד משומנת לעשות כדורים ולשטח קצת.
לטגן או לצלות כ־10 דקות מכל צד בחום בישול גבוה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.