| | |

מתכון לקבב ביתי מושלם ועסיסי

מתכון לקבב ביתי שמכינים בקלות במחבת אחת, תיבול מדויק, קיבוב פשוט של בשר טחון, מלאמלא בצל מקורמל מתחת ומעל וזה מוכן!
בהשראת: שירן לנקרי
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
קבב ביתי

אין מי שלא אוהב קבב, במסעדה או בעל האש, ביום העצמאות או בדוכן רחוב מזדמן… והיום בשיא הקלות אנחנו מביאים לכם מתכון לקבב ביתי מושלם

מתכון לקבב ביתי שמכינים מה זה בקלות במחבת אחת, תיבול מדויק, קיבוב פשוט של בשר טחון, מלא מלא בצל מקורמל מתחת ומעל ו…….זהו!

עבור מתכון לקבב ביתי מהמם לא צריך מנגל, גם לא תנור, לא לנופף ולא לצרוב שעות. מה כן צריך? מלא אהבה ותשוקה לבשר עסיסי, רך, מהפנט בטעם עשיר, צלוי היטב לצבע שחום מושלם ועטוף כולו בנוזלים שומן מעולים עם שבבי בצל שנותנים לו עומק טעמים נוסף.

קבב ביתי מושלם יבוא עוד יותר מושלם לצד פיתה רכה, פירה נימוח, תפוחי אדמה בתנור, סלט גדול ועשיר, טחינה ענוגה או נעוץ בתוך שיפוד לזלילה אינסופית ומשכרת חושים

קבב ביתי
צילום: שירן לנקרי

למה באמת כדאי לכם: מתכון לקבב ביתי

 

  • קבב ביתי צלוי היטב בצבע שחום מושלם, מגיר נוזלים משגעים ועטוף שבבי לעומק טעמים נוסף
  • קבב ביתי מושלם יבוא עוד יותר מושלם לצד פיתה רכה, פירה נימוח, תפוחי אדמה בתנור, סלט גדול ועשיר

שורה תחתונה: עבור מתכון לקבב ביתי מהמם לא צריך מנגל, גם לא תנור, לא לנופף ולא לצרוב שעות. מה כן צריך? מלא אהבה ותשוקה לבשר עסיסי, רך ומהפנט

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? מתכון לקבב ביתי – שלב אחרי שלב

 

קבב ביתי
נגרד בצל ונקצוץ פטרוזיליה. צילום: שירן לנקרי
מתכון לקבב
נוסיף חצי קילו בשר טחון, נתבל ונערבב היטב. צילום: שירן לנקרי
מתכון לקבב
נחתוך בצל לרצועות. צילום: שירן לנקרי
מתכון לקבב
נטגן במחבת עד לקרמול כך שהבצל יהיה רך כמו חוטים. צילום: שירן לנקרי
מתכון לקבב
ניקח מהבשר ונכין צורות של קבב. צילום: שירן לנקרי
מתכון לקבב
צילום: שירן לנקרי
קבב ביתי
נניח על הבצל שבמחבת ונטגן על אש בינונית עם מכסה עד שמוכן משני הצדדים. צילום: שירן לנקרי
קבב ביתי
קבב ביתי מוכןןןן. יאללה בלאגן 🙂 צילום: שירן לנקרי

 

קבב ביתי

מתכון לקבב ביתי מושלם ועסיסי

מתכון לקבב ביתי שמכינים בקלות במחבת אחת, תיבול מדויק, קיבוב פשוט של בשר טחון, מלאמלא בצל מקורמל מתחת ומעל וזה מוכן!
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: שירן לנקרי

המצרכים

  • 2 בצלים גדולים
  • פטרוזיליה
  • ½ ק"ג בשר טחון
  • מלח
  • פלפל
  • כמון
  • שמן
  • בהרט

אופן ההכנה

  • נגרד בצל אחד גדול ונקצוץ פטרוזיליה במיקסר או ידנית.
  • שמים על חצי קילו בשר טחון ומתבלים במלח, פלפל, כמון שמן ובהרט לפי העין. אפשר לטעום טיפה על קצת האצבע ולשפר תיבול. נערבב היטב ונניח בצד.
  • בינתיים נחתוך בצל לרצועות, נטגן במחבת עד לקרמול כך שהבצל יהיה רך כמו חוטים
  • ניקח מהבשר, נכין צורה של קבב ונניח על הבצל שבמחבת ונטגן על אש בינונית עם מכסה עד שמוכן משני הצדדים. תוך כדי הטיגון נוסיף מלמעלה מלח ופלפל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם: מתכון לקבב ביתי מושלם

"הכנתי הרגת אותי טעייייים"
 נעמה טרניו

מתכון לקבב
צילום: נעמה טרניו

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: קבב מתכון – שירן לנקרי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?