| | | |

מתכון לאפות לפסח נהדר

אין לחם בחג ? תאכלו לאפות! מתכון לאפות לפסח שסוגר פינה! גם אתם תהיו בשוק מהתוצאה!
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4 על ידי דירוג אחד
מתכון לאפות לפסח

מתכון של לאפות לפסח – דקות דקות…קריספיות וטעימות בטירוף! המתכון הזה הוא בהחלט סנסציה לחג הפסח! וחכו שתראו את התוצאה…כן גם אתם תהיו בשוק ולא תאמינו שאפשר להכין לאפות כאלה בפסח!

כשאומרים את המשפט " לאפות לפסח " זה נראה לנו דמיוני לחלוטין! אך תתפלאו זה בהחלט אפשרי להכנה גם בחג הפסח , המתכון לא מסובך להכנה ותוכלו לטגן את הלאפות במחבת או אם יש לכם טאבון ביתי.

ולבסוף יצאו לכם לאפות לפסח טעימות , שעליהן תוכלו למרוח ממרח שאתם אוהבים או למלא אותן במילוי לצד סלט מרענן, והעיקר לא לשכוח לגלגל היטב!

ספר המתכונים של ישראלה אזולאי

מתכון לאפות לפסח
צילום: ישראלה אזולאי

למה באמת כדאי לכם: לאפות לפסח

    • זה לא חלום: לאפות לפסח הן כבר לא רק בדמיון, תוכלו להכין אותן גם בחג! אז למה אתם מחכים?
    • גם אתם תהיו בהלם: חכו שתראו את התוצאה הסופית שבה יצאו לכם לאפות דקות טעימות ופריכות – בדיוק כמו במסעדה (ואפילו יותר טעים)!
    • מילוי: כמובן שתוכלו למרוח עליהן ממרח טעים או למלא אותן בכל מילוי שרק תרצו!
    • אם אין לחם תאכלו לאפות: בחג הפסח אומנם אוכלים מצות ,אך מותר לכם לגוון מדי פעם!

שורה תחתונה: לאפות לפסח – כשרות , דקות במיוחד, טעימות… שלא תוכלו לוותר עליהן בחג!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לאפות לפסח

מתכון לאפות לפסח נהדר

אין לחם בחג ? תאכלו לאפות! מתכון לאפות לפסח שסוגר פינה! גם אתם תהיו בשוק מהתוצאה!
ציון 4 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

מחבת משומנת - קוטר 28 ס"מ

המצרכים

מצרכים:

  • 1 שקית קמח תפוחי אדמה (חצי ק"ג )
  • 1 כוס קמח מצה
  • 2 ביצים
  • ½ כף סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1 אבקת אפיה (כשרה לפסח)
  • ½ כוס שמן
  • 4 כוסות מים

אופן ההכנה

בקערה גדולה נערבב:

  • חצי ק"ג קמח תפוחי אדמה
  • וכוס קמח מצה.
  • נוסיף:2 ביצים
  • חצי כף סוכר
  • כף מלח
  • 1 אבקת אפיה כשרה לפסח
  • מערבבים טוב , ולאחר מכן מוסיפים חצי כוס שמן ו-4 כוסות מים.
  • מערבבים עם מקצף ידני לבלילה כמו לבלינצ'ס, בלי גושים.
  • אם הבלילה סמיכה מדי, להוסיף חצי כוס מים.

טיגון במחבת:

  • נחמם מחבת משומנת, עדיף קוטר גדול,28 ס"מ.
  • ניקח מצקת של מרק, נמלא חצי ממנה, ונשפוך במחבת.
  • מסובבים את המחבת כך שהבלילה תתפרש על כל המחבת, ותיווצר לאפה די דקה.
  • אם הבלילה סמיכה מדי להוסיף מעט מים.
  • חשוב: לטגן הרבה זמן - משני הצדדים, עד שיש סימני חריכה שרופים.
  • להעביר לצלחת גדולה, לכסות במגבת.
  • לבסוף יוצאת לאפה מעולה למריחה, ורכה ביותר.

הערות וטיפים

המתכון "לאפות לפסח" בהשראת שרה קורן.
מנה מומלצת : לאפה במילוי של פרגית עם שומן כבש לצד סלט מרענן
לאפות לפסח
צילום: רבקה דעבול

לאפות לפסח
צילום: רבקה דעבול
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:

"ארוחת צהריים טעימה… תודה לישראלה אזולאי"

רבקה דעבול

 

לאפות לפסח
צילום: רבקה דעבול
לאפות לפסח
צילום: רבקה דעבול

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?