|

עוגיות חמאה שקדים ב-10 דקות

מתכון הכי מושלם שיש לעוגיות חמאה שקדים נדירות ורק ב10 דקות! הכי כיפיות לצד הקפה, מהירות והכי הכי קלות שיש!
בהשראת: סיון צרור
ציון 4.32 על ידי 19 דירוגים
עוגיות חמאה ושקדים

מכירים את זה שיש חשק למשהו מתוק, אבל אין בבית? הביס הקטן והטעים לצד הקפה! 

 

איזה מזל שיש עוגיות חמאה מושלמות שאפשר להכין ב10 דקות! מתכון נדיר שסוגר את הפינה כשיש חשק פתאומי למתוק, מכינים בקלות ומהירות והכי חשוב – שהן העוגיות הכי טעימות שיש! עוגיות חמאה מדהימות עם שקדים, בדיוק בזמן לחג!

 

ספר המתכונים של סיון צרור

עוגיות חמאה
צילום: סיון צרור

למה באמת כדאי לכם: עוגיות חמאה

  • הכי מהירות שיש: עוגיות חמאה ושקדים להכנה מהירה כשיש חשק למשהו קטן לצד הקפה.
  • מתפוררות בפה מרוב רכות, טעימות ומיוחדות!
  • 10 דקות : כן! בתוך 10 דקות יש לכם תבנית מלאה בעוגיות חמות!
  • מושלמות לאירוח ברגע האחרון, למשלוח מנות ולכל שעה ביום.  

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות חמאה ושקדים

עוגיות חמאה שקדים ב-10 דקות

מתכון הכי מושלם שיש לעוגיות חמאה שקדים נדירות ורק ב10 דקות! הכי כיפיות לצד הקפה, מהירות והכי הכי קלות שיש!
ציון 4.32 על ידי 19 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 23 minutes
זמן בישול/אפייה: 12 minutes
סה״כ זמן: 35 minutes
סוג: עוגיות
באדיבות: סיון צרור

המצרכים

  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות (מחמאה לפרווה.)
  • 100 גרם סוכר (חצי כוס)
  • 720 גרם קמח מנופה
  • 40 גרם אבקת שקדים/קמח שקדים
  • 1 כפית תמצית וניל רצוי אמיתית
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

  • במיקסר עם וו גיטרה שמים
  • חמאה, סוכר, קמח , אבקת שקדים. ומערבבים עד שנוצרים פירורים ( אפשר גם במעבד מזון).
  • מוסיפים ביצה ווניל ומערבבים שנוצר בצק.זה לוקח חצי דקה.
  • מחלקים את הבצק ל2. יוצרים גלילים ארוכים.
  • מגלגלים בסוכר חום בהיר אפשר גם עם קינמון.
  • מקפיאים 20 דקות.
  • פורסים דק ואופים ב180 מעלות. 12-14 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

עוגיות חמאה ושקדים הכי טעימות שיש. מושלמות לצד הקפה
צילום: סיון צרור
 


שאלות נפוצות: עוגיות חמאה

האם אפשר להפוך לפרווה? כן. אפשר להחליף את החמאה במחמאה.
כמה קמח וכמה קמח שקדים? 3 כוסות קמח רגיל ועוד רבע כוס קמח שקדים.

הבמה כולה שלכם:

"תודה יקירה יצא ממש טעים!"
תמי קשי

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Sivan Zror | מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיוי
 
 

Similar Posts

11 Comments

  1. צודקת בהחלט מי שכתבה למעלה – 3 כוסות קמח זה 420 גר' ולא 720 כמו שכתוב במתכון (זאת כמות לא סבירה של קמח).
    מה הכמות הנכונה? (ובבקשה אל תשלחו שוב לעקוב אחר המתכון…)

    1. היי אורלי,
      הכמות הנכונה היא זו שכתובה במתכון – 720 גרם, שזה קצת יותר מ-5 כוסות.
      בהצלחה 🙂

  2. הכנתי את העוגיות הוספתי את הביצה והווניל וזה לא מתאחד לבצק אחד.
    מאכזב.

  3. 5 stars
    העוגיות יצאו ממש טעימות.
    יש לי הערה: 280 גרם אינם 3 כוסות. יש לי כוסות מדידה רשמיות. ואכן צריך 3 כוסות קמח ולא 280 גרם, שזה פחות מדי קמח.
    מכינה את העוגיות כבר פעם שנייה. ממש טעים!

    1. היי רבקה 🙂
      אנחנו ממש מעריכים את ההערה החשובה שלך, והאמת היא שתיקנו את המתכון בהתאם! תודה לך

    1. היי הילה!
      אכן, אפשר להכין ידנית, עם זאת התוצאה יכולה להיות שונה מעט מבחינת המרקם שלהן, אבל זה לא שינוי דרמטי שבגללו לא כדאי להכין באופן הזה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?