| |

עוגת שוקולד חמה הכי קלה

עוגת שוקולד חמה הכי קלה שהכנתם והכי מושחתת שיש! מלאה בקרם שוקולד נוטלה עשיר ומלאה בטעמי ילדות.
בהשראת: נירית קיקו
ציון 4.46 על ידי 24 דירוגים
עוגת שוקולד חמה
חורף חם וטעים במיוחד – עם הגרסה הכי מושחתת ועשירה וכמובן מפנקת.
 
מחפשים את ה-מתכון לעוגת שוקולד חמה? כנראה שמצאתם אותו. הכנה פשוטה ותוצאה מנצחת, פרוסה לצד הקפה של הבוקר וקיבלתם יום מתוק שאין כמוהן. נמסה בפה בכל ביס, מומלץ בחום! 

 

ספר המתכונים של נירית קיקו

עוגת שוקולד חמה
צילום: נירית קיקו

למה באמת כדאי לכם: עוגת שוקולד חמה

  • מתכון מושלם לחורף חם ומתוק במיוחד.
  • הכנה פשוטה ומהירה גם ללא ידע באפייה.
  • עוגה מושלמת לחובבי שוקולד 'נוטלה'.
  • טעם של שוקולד עשיר ומלא בזיכרונות ילדות מתוקים.
שורה תחתונה: עוגת השוקולד הכי טעימה שיש, פשוטה וקלה להכנה ומלאה בזיכרונות ילדות מתוקים.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

עוגת שוקולד חמה

עוגת שוקולד חמה הכי קלה

עוגת שוקולד חמה הכי קלה שהכנתם והכי מושחתת שיש! מלאה בקרם שוקולד נוטלה עשיר ומלאה בטעמי ילדות.
ציון 4.46 על ידי 24 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 30 minutes
באדיבות: נירית קיקו

ציוד

1 1 מטרפה ידנית
1 תבנית תנור

המצרכים

מצרכים לבסיס העוגה

  • 6 יחידות ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קקאו
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

מצרכים לקרם:

  • 1 קרטון שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפות נוטלה (גדושות)

אופן ההכנה

הכנת בסיס העוגה

  • בקערה מערבבים ביצים, סוכר, סוכר וניל ושמן עם מטרפה ידנית, מוסיפים את הקקאו הקמח ואבקת האפיה ומערבבים שוב לתערובת אחידה.
  • אופים כ-חצי שעה בתנור שחומם מראש 180 מעלות.

הכנת קרם השוקולד

  • בסיר קטן ממיסים על אש קטנה את השמנת המתוקה + השוקולד המריר לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את ממרח השוקולד ומבשלים עוד מעט לקבלת קרם שוקולד מבריק.

סיום והגשה

  • כשהעוגה פושרת חותכים לריבועים ויוצקים את הקרם ומכניסים למקרר.
  • מוציאים פרוסת עוגה מחממים כ-10 שניות במיקרו מוסיפים בצד הר של קצפת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שוקולד חמה

יש אפשרות להשתמש בממרח שוקולד אחר? כמובן. שוקולד 'נוטלה' זו ההמלצה שלנו, אבל כמובן שאפשרי להשתמש גם בממרח שוקולד אחר.
יש אפשרות להחליף את השוקולד המריר? כן, אם אתם לא אוהבים שוקולד מריר ניתן להחליף אותו בשוקולד חלב.
כוס קקאו לכוס סוכר, היא לא יוצאת מרירה מעט?
לא, יש גם את הציפוי של שוקולד וממרח נוטלה אז זה מספיק מתוק.

הבמה כולה שלכם:

"הכי טעים שיש"
דורה גפסו

"את האמת המתכונים שלכם תמיד מצליחות וסופר טעימות"
Yasmeen Ahmed

"באמת נראית אששש ??"
סיגלית שם טוב

 
עוגת שוקולד חמה
צילום: נירית קיקו

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

 

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: נורית קוקי – מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד! | מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | באינסטגרם: @nirit_kiko 

Similar Posts

4 Comments

  1. תודה על המתכון.
    כמה שאלות:
    רוצה לעשות למשלוח מנות לפורים, האם אפשר להכין מראש ולהקפיא ובאיזה אופן? האם להקפיא עם הרוטב? אשמח להסברים.
    ועוד שאלה, האם אפשר להכין עם ממרח נוטלה ביתי שמורכב מ:
    250 גרם אגוזי לוז טבעיים
    25 גרם (2 כפות + 1 כפית) אבקת קקאו
    60 גרם (6 כפות) אבקת סוכר
    קורט מלח
    30 מ”ל (2 כפות) שמן

    האם יצא אותו האקפט?
    המון תודה מראש על המענה.

    1. היי טל,
      אפשר להקפיא עם הציפוי ואפשר גם בלי. לשים בקופסה שמתאימה להקפאה ולא בשקית כדי שלא תיהרס הצורה.
      לגבי הנוטלה הביתית: נשמע מעולה, אין שום סיבה שזה לא יעבוד 🙂
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?