|

עוגיות חמאה פריכות הכי פשוטות

בטעם מעולה ומיוחד במינו
בהשראת: נירית קיקו
ציון 4.42 על ידי 50 דירוגים
עוגיות חמאה

מרשימות את כל מי שטועם! לא משנה כמה תנסו, פשוט לא תצליחו למצוא מישהו שלא יאהב את העוגיות חמאה המושלמות האלה.

קבלו מתכון לעוגיות חמאה פריכות הכי פשוטות וקלות להכנה, המקבלות מרקם חלומי ופריכות עדינה, לצד טעם מעולה ומיוחד במינו.

עוגיות קלילות ומשגעות שכל אחד יכול להכין בעיניים עצומות וליהנות מפינוק אמיתי שפשוט נמס בפה!

מתכון באדיבות: נירית קוקו

ספר המתכונים של נירית קוקו

 

עוגיות חמאה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות חמאה

עוגיות חמאה פריכות הכי פשוטות

בטעם מעולה ומיוחד במינו
ציון 4.42 על ידי 50 דירוגים
לדרג
באדיבות: נירית קיקו

המצרכים

  • 200 גרם חמאה מעט רכה חתוכה לקוביות
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 חלמונים
  • 2 כוסות קמח

אופן ההכנה

  • נערבב יחד את כל החומרים במיקסר עם וו הגיטרה עד שמקבלים בצק, לא לעבד יותר מדי את הבצק.
  • נעביר לניילון נצמד ונגלגל ל"נקניק" ואז נעביר למקפיא למשך חצי שעה בערך, עד שהבצק קפא.
  • נוציא ונפרוס עם סכין חדה לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר. כמובן אפשר גם לגלגל לכדורים קטנים עובדים לפי השיטה שאוהבים.
  • נסדר על תבנית מרופדת ונאפה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 10 דקות.
  • אפשר לפזר מעל מעט סוכר לבן או תערובת של סוכר וקינמון לפני האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות חמאה פריכות

פיזרת את הסוכר אחרי האפייה?
לא, לפני האפייה.
בלי אבקת אפיה?
אין צורך במתכון זה.
אפשר לעשות צורות כמו כוכבים? ניתן לרדד?
כן בהחלט.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיותמושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות

מקור:עוגיות חמאה פריכות – נירית קוקו

Similar Posts

7 Comments

  1. 2 stars
    יצא בצק מאוד דביק ברמה שאי אפשר לעשות ממנו צורת גליל. הכל נדבק לידיים ניסיתי לשים במקפיא ואז להפוך לגליל גם זה לא עבד כי הוא פשוט התפרק אחרי הקפאה

  2. הבצק הגרוע ביותר שפגשתי עם לא ה
    דביק, אי אפשר בכלל לעבוד איתו, רק בהקפאה ורק לחתוך עיגולים.
    חבל שגרמתם לי לזרוק כסף לפח על חומרים, תנור וזמן הכנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?