| | |

בייגלה ירושלמי קל כמו במאפיות

ביגלה קריספי ופריך בדיוק כמו במאפיות, עםהמון שומשום וטעם למושלם, כולם יחשבו שקניתם!
בהשראת: סיון צרור
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
בייגלה ירושלמי

מתכון קל במיוחד להכנת ביגלה שומשום ירושלמי בדיוק כמו במאפיות! ביגלה קריספי וטעים במיוחד! 

 

האפיה לוקחת 15-20 דקות ויש לכם ביגלה שתוכלו להוסיף לארוחת הבוקר או הצהריים עם כל התוספות שאתם רוצים ואוהבים!

 

ספר המתכונים של סיון צרור


ביגלה שומשום
קרדיט: סיון צרור

למה באמת כדאי לכם: בייגלה ירושלמי 

  • הכי טעים שיש: אין מי שיכול לעמוד בפני בייגלה טרי, רך וקריספי!
  • קל להכנה: הוראות הכנה פשוטות ביותר, אין סיכוי שתסתבכו!
  • מלא תוספות: אפשר להכין סנדוויץ עם ירקות ולאבנה או כל מה שאתם אוהבים, זה בכל מקרה יהיה טעים!
שורה תחתונה: הביגלה הזה יוצא בדיוק כמו במאפיות – פשוט מושלם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי קל כמו במאפיות

ביגלה קריספי ופריך בדיוק כמו במאפיות, עםהמון שומשום וטעם למושלם, כולם יחשבו שקניתם!
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיון צרור

ציוד

כוס אוניברסלית 240 מ"ל או כוס חד פעמית לשתייה בנפח דומה

המצרכים

  • 1 קילו קמח מנופה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן קנולה/ חמניות (לא זית!)
  • 2.5 כוסות מים
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה

  • ללוש הכל יחד לבצק אחיד ורך את המים מוסיפים בהדרגה ולא בבת אחת!!!
  • אם צריך מוסיפים עוד מים
  • הבצק צריך להיות רך ונעים ואפילו טיפה דביק, ללוש 10 דקות ולהתפיח שעה

הכנת הבייגל:

  • לחלק ל - 10-12 חתיכות, ליצור צורת בייגל
  • לטבול בקערה עם מים + כף סילאן ואז לטבול בצלחת עם שומשום
  • לסדר בתבנית אפייה, לתת לזה מנוחה/התפחה קלה ל- 15 דקות
  • לאפות ב-190 מעלות בערך 15 - 20 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: בייגלה ירושלמי

האם חייב סילאן?

לא חייב סילאן. אפשר לוותר אם לא אוהבים. 



הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון

"מתכון מעולה הכנתי ויצא ממש טעים !"

ליאת נקש 

ביגלה שומשום
קרדיט: סיון צרור
ביגלה שומשום
קרדיט: סיון צרור
                                     

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: סיון צרור | מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיוי
 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא גם בתגובות למטה!

 

Similar Posts

4 Comments

  1. היי
    האם אפשר לקבל את המתכונים עם משקלים עבור מי שרוצה לדייק. או סמ"ק לנוזלים. ?
    לדעתי, זה יותר מדויק.
    בברכה,
    האופה
    יגיל

    1. היי יגיל! תודה על התגובה 🙂
      המתכון מציין שימוש בכוס אוניברסלית, שהיא כידוע שוות ערך ל-240 מ"ל.
      טיפ כללי: אפשר להשתמש בכל כוס שיש לך בבית, העיקר שאתה משתמש בה לאורך כל המתכון מבלי לשנות לכוס אחרת.
      בהצלחה!

4.50 from 10 votes (10 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements