בייגלה ירושלמי קל כמו במאפיות
ביגלה ירושלמי קריספי וטעים! קל להכנה, בכמה צעדים פשוטים תכינו את הביגלה המושלם, לארוחת בוקר, צהריים כמנה מרכזית או תוספת!
בייגלה ירושלמי קל כמו במאפיות

מתכון קל במיוחד להכנת ביגלה שומשום ירושלמי בדיוק כמו במאפיות! ביגלה קריספי וטעים במיוחד!
האפיה לוקחת 15-20 דקות ויש לכם ביגלה שתוכלו להוסיף לארוחת הבוקר או הצהריים עם כל התוספות שאתם רוצים ואוהבים!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/סיון-צרור" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של סיון צרור [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: בייגלה ירושלמי
- הכי טעים שיש: אין מי שיכול לעמוד בפני בייגלה טרי, רך וקריספי!
- קל להכנה: הוראות הכנה פשוטות ביותר, אין סיכוי שתסתבכו!
- מלא תוספות: אפשר להכין סנדוויץ עם ירקות ולאבנה או כל מה שאתם אוהבים, זה בכל מקרה יהיה טעים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

בייגלה ירושלמי קל כמו במאפיות
ציוד
המצרכים
- 1 קילו קמח מנופה
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות שמרים יבשים
- 1/2 כוס שמן קנולה/ חמניות (לא זית!)
- 2.5 כוסות מים
- 1 כף מלח
אופן ההכנה
- ללוש הכל יחד לבצק אחיד ורך את המים מוסיפים בהדרגה ולא בבת אחת!!!
- אם צריך מוסיפים עוד מים
- הבצק צריך להיות רך ונעים ואפילו טיפה דביק, ללוש 10 דקות ולהתפיח שעה
הכנת הבייגל:
- לחלק ל - 10-12 חתיכות, ליצור צורת בייגל
- לטבול בקערה עם מים + כף סילאן ואז לטבול בצלחת עם שומשום
- לסדר בתבנית אפייה, לתת לזה מנוחה/התפחה קלה ל- 15 דקות
- לאפות ב-190 מעלות בערך 15 - 20 דקות
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: בייגלה ירושלמי
|
האם חייב סילאן? לא חייב סילאן. אפשר לוותר אם לא אוהבים. |
הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון
"מתכון מעולה הכנתי ויצא ממש טעים !"
ליאת נקש


הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא גם בתגובות למטה!
נראה שנסחפת עם המים
היי,
מתנצלים, הכוונה היתה ל-2.5 כוסות מים.
בהצלחה 🙂
היי
האם אפשר לקבל את המתכונים עם משקלים עבור מי שרוצה לדייק. או סמ"ק לנוזלים. ?
לדעתי, זה יותר מדויק.
בברכה,
האופה
יגיל
היי יגיל! תודה על התגובה 🙂
המתכון מציין שימוש בכוס אוניברסלית, שהיא כידוע שוות ערך ל-240 מ"ל.
טיפ כללי: אפשר להשתמש בכל כוס שיש לך בבית, העיקר שאתה משתמש בה לאורך כל המתכון מבלי לשנות לכוס אחרת.
בהצלחה!