מתכון צלי כתף בתנור
צלי כתף מיוחד במינו! מתכון מטריףלצלי בקר ייחודי, עם טעמים מושלמים ומדוייקים של נגיעות חרדל, בשר רך וסופר איכותי עם רמה גבוהה וטעימה של מרינדה מיוחדת במינה.
קבלו מתכון מושלם לצלי כתף מיוחד ביותר בתנור!
במתכון תמצאו את המרכיבים הכי הכי, עם המרינדה הכי טעימה שיש, מיוחדת שאין כמותה! צלי טעים במיוחד, אהוב על כולם וטעים בכל פעם! עם ציפוי מיוחד סודי, שמוסיף המון טעם וצבע מיוחד של נגיעות זהב.
למה באמת כדאי לכם: צלי כתף
- הכי בריא שיש: מתכון של צלי כתף בריא בריא, לכל הבית ולכל המשפחה.
- צלי מהיר להכנה: כמה כיף שיש צלי כל כך טעים מהיר להכנה.
- עם נגיעות יפות של חרדל דיז'ון : אין אחד שישאר אדיש לטעם המופלא!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
מתכון צלי כתף בתנור
צלי כתף מיוחד במינו! מתכון מטריףלצלי בקר ייחודי, עם טעמים מושלמים ומדוייקים של נגיעות חרדל, בשר רך וסופר איכותי עם רמה גבוהה וטעימה של מרינדה מיוחדת במינה.
לדרג
כמות 15 חתיכות צלי
ציוד
תבנית פיירקס גדולה 27X18 ונייר אפייה
המצרכים
- צלי כתף פרוס אצל קצב 1 ס"מ עובי (עובי הצלי מעיד על העסיסיות)
- קורט מלח פלפל שחור גרוס
- שמן זית (בהתאם לכמות הצלי.)
מרינדה:
- 2 כפות חרדל דיז'ון חלק
- מיץ מלימון אחד סחוט או תפוז
- 2 כפות דבש
- 2 כפות סילאן
- 1 כף רכז רימונים
- קורט מלח
- קורט ראס אל חנות
- כף פפריקה אדומה
לציפוי:
- כף חרדל דיז'ון גרגרים ופלפל שחור גרוס לפיזור
אופן ההכנה
- לאחר שביקשנו מהקצב שיפרוס לנו את הצלי כתף נפשיר אותו נשמן אותו בשמן זית מלח ופלפל ונצרוב במחבת כל צד דקה
- ונוציא לתבנית
- לבנתיים נכין את המרינדה ונקרר את הפרוסות בשר ניקח את הצלי וכל חתיכה נטבול במרינדה ונעמיד ישר בתבנית עם נייר אפייה לאחר שסיימנו לטבול את כל הפרוסות נמרח כף חרדל דיז'ון גרגרים ופלפל שחור גרוס
- נעטוף היטב ונכניס ללילה למקרר
- יום למחרת נוציא נכניס לתנור חם ל3-3.5 שעות 170 מעלות עד שהבשר רך
- 10 דק לפני שהשלוש שעות עוברים, ניתן עוד 15 דק טורבו ללא נייר כסף מעל
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!