Go Back
בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי קל כמו במאפיות

ביגלה קריספי ופריך בדיוק כמו במאפיות, עםהמון שומשום וטעם למושלם, כולם יחשבו שקניתם!
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: סיון צרור

ציוד

כוס אוניברסלית 240 מ"ל או כוס חד פעמית לשתייה בנפח דומה

המצרכים

  • 1 קילו קמח מנופה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן קנולה/ חמניות (לא זית!)
  • 2.5 כוסות מים
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה

  • ללוש הכל יחד לבצק אחיד ורך את המים מוסיפים בהדרגה ולא בבת אחת!!!
  • אם צריך מוסיפים עוד מים
  • הבצק צריך להיות רך ונעים ואפילו טיפה דביק, ללוש 10 דקות ולהתפיח שעה

הכנת הבייגל:

  • לחלק ל - 10-12 חתיכות, ליצור צורת בייגל
  • לטבול בקערה עם מים + כף סילאן ואז לטבול בצלחת עם שומשום
  • לסדר בתבנית אפייה, לתת לזה מנוחה/התפחה קלה ל- 15 דקות
  • לאפות ב-190 מעלות בערך 15 - 20 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.