Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
בייגלה ירושלמי קל כמו במאפיות
ביגלה קריספי ופריך בדיוק כמו במאפיות, עםהמון שומשום וטעם למושלם, כולם יחשבו שקניתם!
ציון
4.50
על ידי
10
דירוגים
באדיבות:
סיון צרור
ציוד
כוס אוניברסלית 240 מ"ל
או כוס חד פעמית לשתייה בנפח דומה
המצרכים
▢
1
קילו
קמח מנופה
▢
2
כפות
סוכר
▢
2
כפות
שמרים יבשים
▢
1/2
כוס
שמן קנולה/ חמניות
(לא זית!)
▢
2.5
כוסות
מים
▢
1
כף
מלח
אופן ההכנה
ללוש הכל יחד לבצק אחיד ורך את המים מוסיפים בהדרגה ולא בבת אחת!!!
אם צריך מוסיפים עוד מים
הבצק צריך להיות רך ונעים ואפילו טיפה דביק, ללוש 10 דקות ולהתפיח שעה
הכנת הבייגל:
לחלק ל - 10-12 חתיכות, ליצור צורת בייגל
לטבול בקערה עם מים + כף סילאן ואז לטבול בצלחת עם שומשום
לסדר בתבנית אפייה, לתת לזה מנוחה/התפחה קלה ל- 15 דקות
לאפות ב-190 מעלות בערך 15 - 20 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.