|

לחמניות עננים שתמיד מצליחות

מתכון פשוט וקל ללחמניות של בית להכנה כבסיס לארוחה או סתם כשבא לנגב.
בהשראת: קרן סטול
ציון 4 על ידי 10 דירוגים
לחמניות עננים שתמיד מצליחות

תתכוננו לשמור מתכון כי הלחמניות אלה הן יחידות במינן!

לחמניות של בית שיוצאות אווריריות, רכות כמו ענן, וטעימות לאללה!

והכי כיף? מתאימות להכנה עם הילדים כפעילות משפחתית מהנה!

ספר המתכונים של קרן סטול  

לחמניות עננים שתמיד מצליחות
צילום: קרן סטול

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

לחמניות עננים שתמיד מצליחות

לחמניות עננים שתמיד מצליחות

מתכון פשוט וקל ללחמניות של בית להכנה כבסיס לארוחה או סתם כשבא לנגב.
ציון 4 על ידי 10 דירוגים
לדרג
כמות 28 לחמניות
באדיבות: קרן סטול

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 1 כף מלח
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה

  • נלוש הכל למשך 10 דקות.
  • נתפיח בקערה למשך שעה וחצי.
  • נקרוץ ל - 28 כדורים וניתן להם מנוחה.
  • אחרי זאת ניצור לחמנייה מכל כדור וניתן עוד התפחה של 30 דקות בתבנית.
  • נבריש בביצה ואופים בתנור 180 מעלות למשך 25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
לחמניות עננים שתמיד מצליחות
צילום: דיאנה לבנט

"נעשה ונצליח ! תודה על המתכון, נראה סוף – מכינה גם!"
דיאנה לבנט

לחמניות עננים שתמיד מצליחות
צילום: קרן דהאן דוד

"תראי מה השעה ועשית לי חשק בצק מעולה תודה!"
קרן דהאן דוד

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

מקור: Keren Stol

 

 

Similar Posts

24 Comments

  1. 5 stars
    מתכון מדהים, שנים חיפשתי מתכון ללחם מנצח ללא ביצים והציפוי הממרח נהדר..
    ההסבר שלך היה מדויק ונעים.
    מתאים גם לשבת.
    ישר כוח! תבורכי מפי עליון..
    איירין

    1. היי איירין!
      שמחים מאוד שאהבת ונהנית 🙂
      תודה רבה על הפרגון לבעלת המתכון, קרן טטול. תוכלי לכתוב לה גם באופן אישי בתגובות לפוסט המקורי שהיא העלתה בקבוצת הפייסבוק שלנו
      https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

    1. מכינים את הבצק ומחלקים ל 28-30 כדורים שווים בגודלם לקבלת לחמניות כמו בתמונה, בהצלחה!

    1. היי גילי, אם שומרים כמו שצריך אמורות להישאר טריות גם אחרי יום, מעבר לזה מומלץ להקפיא ואז להפשיר, גם יוצא מושלם. בתיאבון!

      1. 1 star
        המתכון חאבהיה מוצלח יצא לי לחמהיוצ כמו אבן ועשיתי בדיו לםי המתכון

      2. היי רונה!
        ממש מתנצלים שהייתה לך חוויה לא נעימה עם המתכון הזה. אבל אל דאגה, מצאנו עבורך 4 מתכונים נוספים של לחמניות אווריריות כך שבטוח תוכלי למצוא אחד שיעבוד עבורך 🙂
        מתכון של מלי מאירוב
        מתכון של מיכל גרדי
        מתכון של שרה יוסף וכהן רינת
        מתכון של רינן שושן
        בהצלחה!

      1. היי שירה!
        כל מה שאת צריכה לעשות זה להמיר את הקמח הרגיל בקמח ללא גלוטן המיועד לאפייה.
        בהצלחה 🙂

  2. הכנתי את הלחמניות לפי ההוראות ולפי השלבים יצאו לחמניות רחוק ממה שמופיע בסרטון, 2 כוסות מים זה מעט הבצק יצא כמו של פיצה והלחמניות יצאו דחוסות ולא אווריריות.

    1. היי שמעון!
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה, נשמח להציע לך 3 מתכונים אחרים ללחמניות שאולי יעבדו טוב יותר:
      מתכון של מלי מאירוב
      מתכון של מיכל גרדי
      מתכון של שרה יוסף וכהן רינת
      בהצלחה 🙂
      מוזמן להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו ולקבל כל יום מתכונים חדשים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?