| | | |

מתכון בואיקוס קל לארוחת ערב

מתכון בואיקוס כל כך קל להכנה, שאפשר לשלב גם הילדים בחווית האפיה וביחד לקבל ארוחת ערב שפשוט נמסה בפה!
בהשראת: סיון צרור
ציון 4.33 על ידי 37 דירוגים
בואיקוס

בואיקוס פריכים עם שומשום, תחליף מצוין לארוחת ערב או כתוספת לכל ארוחה. אפשר לשדרג ולהכניס בפנים זיתים, בהתאם לטעם האישי!

 

5 דקות אחרי שתוציאו אותם מהתנור והם נעלמים! כל כך פריכים וטעימים שקשה שלא לאכול עוד אחד ועוד אחד!

 

ספר המתכונים של סיון צרור

בואיקוס
קרדיט: סיון צרור

למה באמת כדאי לכם: בואיקוס משגע

  • הכי קל להכנה : כמה צעדים פשוטים וקלים ויש לכם בואיקוס משגע!
  • מילוי בהתאמה אישית: אפשר להכניס זית בפנים או כל מילוי אחר שאתם אוהבים!
  • ארוחת ערב במאפה אחד: זה הרעיון הכי קל ופשוט לארוחת ערב מושלמת עם סלט ירקות ליד!

שורה תחתונה: המתכון הכי קל וטעים לבואיקוס שתכינו!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

בואיקוס

מתכון בואיקוס קל לארוחת ערב

מתכון בואיקוס כל כך קל להכנה, שאפשר לשלב גם הילדים בחווית האפיה וביחד לקבל ארוחת ערב שפשוט נמסה בפה!
ציון 4.33 על ידי 37 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיון צרור

המצרכים

  • 2 כוסות כוסות קמח רגיל
  • 1/2 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית כפית מלח
  • 1/2 מיכל קוטג'
  • 1/2 מיכל גבינה לבנה 5%
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס שמן חמניות או קנולה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 50 גרם פרמז'ן מגורד (לא חובה)

אופן ההכנה

  • ללוש יחד לבצק מדהים ורך
  • ליצור כדורים קטנים, להבריש בביצה ולפזר שומשום
  • אפייה ב- 190 מעלות ( אפשר על טורבו) במשך 15-20 דקות או עד שמזהיב יפה
  • **אפשר לעשות בית לזית ולמלא כל כדור בצק בזיתים

הערות וטיפים

לפני האפיה:
בואיקוס
קרדיט: סיון צרור
בתנור:
בואיקוס
קרדיט: סיון צרור
אחרי האפיה:
בואיקוס מוכן
קרדיט: סיון צרור
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: בואיקוס משגע

אפשר שמנת חמוצה במקום שמנת מתוקה?
אפשר במקום שמנת מתוקה-  שמנת לבישול 15%

האם אפשר להקפיא אחרי אפייה?
מניסיון כן. אבל!!! לחמם רק בתנור או טוסטר אובן. אחרת זה הופך למסטיק

צריך קודם להפשיר ואז לחמם?
לא חייב להפשיר קודם, אפשר גם ישר לחמם בחום בינוני בערך 160 מעלות. 




הבמה כולה שלכם:

"הכנתי יצא מושלם!"

ג'ני נברו כהן 

 
בואיקוס מוכן
קרדיט: ג'ני נברו כהן

 

"יצא מהממם תודה על המתכון!"

ליז ארויו

בואיקוס של גולשת
קרדיט: ליז ארויו

 

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Sivan Zror | מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיוי
 

Similar Posts

8 Comments

  1. 1 star
    לא ממליצה לשים 3 כוסות קמח זה בהחלט יותר ממה שצריך ולא מרגישים את טעם הגבינות, כך לא צריך להיות בואיקוס, יצאו קשים לעומת מתכונים אחרים שהכנתי והרבה יוצר מוצלחים.
    אז לסיכום מספיק 2 כוסות

  2. האם יש אפשרות להשתמש בקמח ללא גלוטן? אם כן, איזה? מאחר והבן שלי צליאקי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?