| | | | | |

עוגיות בריאות ממכרות ב-3 מצרכים

בצק חלומי ופריך עם טעם עשיר
בהשראת: מיטל חיות
ציון 4.40 על ידי 51 דירוגים
עוגיות בריאות ממכר

ה-עוגיו‎ת שישאירו את כל הילדים עפים מרוב טעמים – תכירו את הנשנוש החדש הקבוע שלכם שתמצאו את עצמכם מכינים כל שבת!

קבלו מתכון לעוגיות בריאות ממכרות ומיוחדות המתקבלות בבסיס בצק פריך בעדינות עם מרקם חלומי בשילוב טעמים של שקדים, טחינה, ומייפל מתקתק.

עו‎גיות מדהימות שמכינים בשיא הקלות ומהירות עם 3 מצרכים ו-5 דקות הכנה בלבד. תוך צ'יק יש לכם טעמים של אגדות!

מתכון באדיבות: מיטל חיות

ספר המתכונים של מיטל חיות

עוגיות בריאות ממכר

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות בריאות ממכר

עוגיות בריאות ממכרות ב-3 מצרכים

בצק חלומי ופריך עם טעם עשיר
ציון 4.40 על ידי 51 דירוגים
לדרג
באדיבות: מיטל חיות

המצרכים

  • 1 ½ כוסות שקדים טחונים
  • 1 כוס טחינה גולמית מלאה
  • ¼ כוס מייפל טבעי

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
  • מכינים באיזה צורה שאוהבים. אפשר להכין בצורת ריבועים כמו בתמונה.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-150 מעלות למשך 9-10 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות בריאות ממכר

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגיות זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ע‎וגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות

מקור: עוג‎יות בריאות – מיטל חיות
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @maytalhaut

Similar Posts

20 Comments

  1. איך הכנת את הרבועים
    ואיזה טחינה ממליצה
    אני קונה שקדים וטוחנת בבית אז לשקול אחרי הטחינה כוס וחצי
    עדיף להכין סרטון לא?

    1. היי בת שבע, להכנת הריבועים אפשר לרפד תבנית מלבנית בנייר אפייה לשים את תערובת הבצק על גבי נייר אפיה בתבנית המרובעת ולעצב לריבוע, להקפיא לרבע שעה ואז לחתוך עם סכין. יצא טעים עם כל טחינה גולמית, ובדיוק, יש לשקול את השקדים אחרי הטחינה. בהצלחה!

  2. 5 stars
    הכנתי משקדים מולבנים טחונים, טחינה בהירה ומייפל אמיתי (לא בטעם). יצא מעולה. רק קשה לעצב צורה אלא רק תלוליות בכפית.

    1. היי, העוגיות פחות אמורות לצאת אווריריות אלא יותר עשירות ונימוחות בגלל הקמח שקדים, טחינה וכמות השומן הגבוהה בכללי. אפשר לנסות להוסיף אבקת אפייה בפעם הבאה, בהצלחה!

    1. קמח שקדים ושקדים טחונים אינם אותו מוצר גם אם לעיתים הם נמכרים כך. את קמח השקדים טוחנים משקדים קלופים (המכונים גם מולבנים) בעוד השקדים הטחונים נטחנו עם קליפתם (הקליפה הפנימית בלבד כמובן). אז הכוונה אחרי הטחינה (ניתן לקנות טחון כבר).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?