עוגיות בריאות ממכרות ב-3 מצרכים
בצק חלומי ופריך עם טעם עשיר

ה-עוגיות שישאירו את כל הילדים עפים מרוב טעמים – תכירו את הנשנוש החדש הקבוע שלכם שתמצאו את עצמכם מכינים כל שבת!
קבלו מתכון לעוגיות בריאות ממכרות ומיוחדות המתקבלות בבסיס בצק פריך בעדינות עם מרקם חלומי בשילוב טעמים של שקדים, טחינה, ומייפל מתקתק.
עוגיות מדהימות שמכינים בשיא הקלות ומהירות עם 3 מצרכים ו-5 דקות הכנה בלבד. תוך צ'יק יש לכם טעמים של אגדות!

המצרכים
- 1 ½ כוסות שקדים טחונים
- 1 כוס טחינה גולמית מלאה
- ¼ כוס מייפל טבעי
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
- מכינים באיזה צורה שאוהבים. אפשר להכין בצורת ריבועים כמו בתמונה.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-150 מעלות למשך 9-10 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגיות זה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות
מקור: עוגיות בריאות – מיטל חיות
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @maytalhaut
במה אפשר להחליף את הטחינה? תודה
חמאת שקדים
חמאת בוטנים טבעית
אפשר עם סילאן במקום מייפל?
אפשר אם אוהבים.
לפני התנור זה נראה כמו גפילטע פיש
איך הכנת את הרבועים
ואיזה טחינה ממליצה
אני קונה שקדים וטוחנת בבית אז לשקול אחרי הטחינה כוס וחצי
עדיף להכין סרטון לא?
היי בת שבע, להכנת הריבועים אפשר לרפד תבנית מלבנית בנייר אפייה לשים את תערובת הבצק על גבי נייר אפיה בתבנית המרובעת ולעצב לריבוע, להקפיא לרבע שעה ואז לחתוך עם סכין. יצא טעים עם כל טחינה גולמית, ובדיוק, יש לשקול את השקדים אחרי הטחינה. בהצלחה!
הכנתי משקדים מולבנים טחונים, טחינה בהירה ומייפל אמיתי (לא בטעם). יצא מעולה. רק קשה לעצב צורה אלא רק תלוליות בכפית.
איזה כיף לשמוע פנינה תודה על הפרגון וסחתיין על היצירתיות! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
עוגיות נפלאות מכינה אותם שנים
מה בערך המשקל של השקדים? אני קונה במשקל וקשה לי להעריך כמה צריך.
כוס שקדים/ אגוזים טחונים = 100 גרם, אז 150 גרם סה"כ. בהצלחה!
העוגיות יצאו קצת דחוסות איך אפשר לעשות אותם יותר אוריריות ופריכות
היי, העוגיות פחות אמורות לצאת אווריריות אלא יותר עשירות ונימוחות בגלל הקמח שקדים, טחינה וכמות השומן הגבוהה בכללי. אפשר לנסות להוסיף אבקת אפייה בפעם הבאה, בהצלחה!
נראה שאלו רכיבים ללא גלוטן. האם נכון. תודה
נכון מאוד אסתר.
האם אפשר טחינה גולמית רגילה?
היא מעט פחות בריאה אבל אפשר בהחלט.
האם כוס וחצי שקדים לפני או אחרי טחינה? או בכלל הכוונה לקמח שקדים?
קמח שקדים ושקדים טחונים אינם אותו מוצר גם אם לעיתים הם נמכרים כך. את קמח השקדים טוחנים משקדים קלופים (המכונים גם מולבנים) בעוד השקדים הטחונים נטחנו עם קליפתם (הקליפה הפנימית בלבד כמובן). אז הכוונה אחרי הטחינה (ניתן לקנות טחון כבר).