| | |

עוגת תפוחים קינמון וכוסמין מלא

עוגת תפוחים בריאה בניחוח קינמון מעלף וקמח כוסמין מלא ועשיר תפנק אתכם במרקם רך מלא מתיקות פירותית וקראנצ'יות מבורכת של אגוזים או שוקולד מעל. הכנה קלה. גם ילדים יטרפו
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
עוגת תפוחים

בכל צבע ובכל מצב אין כמו טעם של תפוחים בוהקים ומלאי עסיסיות – סתם ככה לנשנוש, עם דבש, בסלט פירות עשיר, ובוודאי בעוגה.

אז הפעם אנחנו הולכים להכניס אותם לתנור ולהפוך אותם למעדן מושלם של עוגת תפוחים רכה ובריאה בניחוח קינמון מעלף ועם קמח כוסמין מלא ועשיר

אפשר להכין אותה יחד עם הילדים, אפשר להכין בתבנית מאפינס, מלבנית או עגולה, אפשר גם להקפיא להמשך השבוע. בכל דרך שלא תבחרו היא תחזיר לכם במרקם רך ומשגע מלא מתיקות פירותית מענגת וקראנצ'יות מבורכת של אגוזים או שוקולד מעל

ספר המתכונים של עידית מרום

עוגת תפוחים
צילום: עידית מרום

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים

 

  • עוגת תפוחים מקמח כוסמין עשיר ומלא ערכים תזונתיים מעולים
  • ניחוח קינמון משכר, מתיקות פירותית משגעת וקראנצ'יות ממכרת מעל

שורה תחתונה: אנחנו אוהבים תפוחים בכל מצב! גם הילדים

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגת תפוחים

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים קינמון וכוסמין מלא

עוגת תפוחים בריאה בניחוח קינמון מעלף וקמח כוסמין מלא ועשיר תפנק אתכם במרקם רך מלא מתיקות פירותית וקראנצ'יות מבורכת של אגוזים או שוקולד מעל. הכנה קלה. גם ילדים יטרפו
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

ציוד

תבנית עגולה 26 או מלבנית בינונית או מאפינס

המצרכים

  • 3 תפוחים רצוי מזן פינק ליידי מגוררים גס בפומפייה
  • 1 כפית סוכר קנים חום
  • 1 כפית קינמון
  • 4 ביצים שלמות
  • ½ כוס סוכר קוקוס
  • ½ כוס חצי כוס שמן קוקוס
  • ½ כוס חלב צמחי (כאן השתמשנו בחלב שקדים)
  • ½1 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית אבקת סודה לאפייה
  • לזרות מעל העוגה: אגוזי מלך / פקאנים / שוקולד מריר קצוץ.

אופן ההכנה

  • לזרות מעל גרד התפוחים סוכר קנים חום וקינמון ולהניח בצד.
  • בקערה לטרוף יחד בסדר הבא: ביצים, חצי כוס סוכר קוקוס, חצי כוס שמן קוקוס, כוס חלב. להוסיף את התפוחים ולערבב, להוסיף קמח כוסמין ואבקת סודה, לערבב היטב ולהעביר לתבנית עגולה/מלבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • מעל העוגה אפשר לזרות אגוזי מלך / פקאנים/ שוקולד מריר קצוץ.
  • להעביר לתנור שחומם על 170 לאפייה של כחצי שעה.
  • להמתין לקירור מלא ולפרוס

הערות וטיפים

  • במה ניתן להמיר את הביצים?
    יש כאן 4 ביצים, זה די הרבה ואין לי תחליף הולם, אולי כדאי לחפש מתכון אחר שמראש לא יכיל ביצים, או להחליף רק ביצה אחת ברסק תפוחים קטן
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת תפוחים
צילום: עידית מרום
עוגת תפוחים
צילום: עידית מרום

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

הילדים בבית? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים ומתוק? אל דאגה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?