| |

עוגת גבינה שוקולד לשבת

מרקם רך וחלומי עם טעמים עשירים
בהשראת: אילנה אפינגר
ציון 4.42 על ידי 17 דירוגים
עוגת גבינה שוקולד

מתכון כזה מנצח אין סיכוי שמחליפים – תכירו את עוגת הגבינה הכי שווה לשבת שתקשט לכם את היום במתיקות מטריפה!

קבלו מתכון לעוגת גבינה שוקולד בשילוב טעמים שיא השלמות המקבלת מרקם רך וחלומי עם טעמי גבינה עשירים וציפוי שוקולד מושחת בצורה מהממת.

עוגה מדהימה שתמיד מוכנה תוך 10 דקות ולתנור. הכי מתאימה לארוחת בוקר מענגת לצד קפה חמים!

מתכון באדיבות: אילנה אפינגר

ספר המתכונים של אילנה אפינגר

עוגת גבינה שוקולד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה שוקולד

עוגת גבינה שוקולד לשבת

מרקם רך וחלומי עם טעמים עשירים
ציון 4.42 על ידי 17 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה אפינגר

ציוד

תבנית משומנת מספר 24

המצרכים

לתחתית:

  • 50 גרם חמאה
  • 125 גרם עוגיות קוקיס כוכבים של מן (או כל ביסקוויט או עוגייה אחרים)

למלית גבינה:

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 גרם)
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 ½ כפיות סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • 1 כף קמח
  • ½ חבילת שוקולד מריר (50 גרם)

לציפוי: (לא חובה)

  • שוקולד קליק

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל מצרכי המלית עד שלא יהיה גושים ושמים כוס אחת מהבלילה בצד.
  • במיקרו ממיסים חצי חבילת שוקולד מריר ומערבבים בכוס עם הבלילה.
  • ממיסים 50 גרם חמאה וטוחנים לפירורים דקים עוגיות קוקיס כוכבים של מן יחד עם החמאה המומסת ומשטחים בתחתית התבנית .
  • שופכים מעל את מלית הגבינה שערבבנו יחד בשלב הראשון.
  • מעל הגבינה שופכים את הכוס שהשארנו בצד ועושים צורות עם מזלג.
  • נכניס לתנור 200° עשר דקות ראשונות ואחר כך עוד 20 דקות בחום של 180°.
  • כשהעוגה יוצאת מהתנור יש אפשרות להמיס שוקולד קליק ולשפוך מעט. מיד אחרי האפייה העוגה לא כל כך יציבה אבל אחר כך מתקשה. בהצלחה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגת גבינה שוקולד זו? אל תהססו לשאול!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוג‎ת גבינה – אילנה אפינגר
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם שלה: @ilanaeffinger

Similar Posts

14 Comments

    1. היי אילת!
      סוכר דמררה הוא הסוכר הכי פחות מעובד בהשוואה לשני סוגי הסוכר הבאים: סוכר לבן (מעובד מאוד) וסוכר חום (פחות מעובד מסוכר לבן אך מעובד יותר מסוכר דמררה).

    1. היינו ממליצים שלא, אפשר להתשמש ב 15% וזהו, כי זה רק גביע אחד ולא מוסיף הרבה קלוריות או שומן לעוגה השלמה, אבל מוסיף מבחינת הטעם. בהצלחה!

  1. מה זה בשלב הראשון מערבבים הכל יחד? מה מערבבים בדיוק? ומה הכוונה שופכים את הבלילה לשוקולד המומס? את כל הבלילה? רק חצי? כוס? כמה?

    1. היי הילה, סידרנו אפילו יותר את המתכון שיהיה הכי ברור ולא ישאיר מקום לשאלות, מוזמנת להתרשם שוב. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?