| | | |

חטיף שומשום ביתי ללא תוספת סוכר

שילוב טעמים שיא השלמות
בהשראת: שרה קבצצי
ציון 4.50 על ידי 56 דירוגים
חטיף שומשום

החטיף הכי מפנק לחורף חוזר בגדול בהכנה כל כך קלה שתמצאו את עצמכם נהנים בו על הקבוע בכל שבת!

קבלו מתכון לחטיף שומשום ביתי בקלי קלות המקבל שילוב טעמים שיא השלמות עם שומשום פריך ודבש עשיר ואיכותי.

חטיף בריאותי ומושלם שמכינים ללא תוספת סוכר וב-2 מרכיבים לבד. כל אחד יכול להכין בעיניים חצי עצומות, אז למה אתם עדיין מחכים?!

מתכון באדיבות: שרה קבצצי

ספר המתכונים של שרה קבצצי

חטיף שומשום

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

חטיף שומשום

חטיף שומשום ביתי ללא תוספת סוכר

שילוב טעמים שיא השלמות
ציון 4.50 על ידי 56 דירוגים
לדרג
כמות 40 יחידות
באדיבות: שרה קבצצי

המצרכים

  • 500 גרם שומשום (קלוי)
  • 5 כפות דבש (110 גרם)

אופן ההכנה

  • נחמם בסיר בינוני את הדבש עד שנוצרות בועות. נכניס את השומשום הקלוי ונערבב היטב עד לאיחוד.
  • על נייר אפייה משומן מעט נניח את השומשום ומעליו עוד נייר אפייה משומן מעט (הצד המשומן על השומשום).
  • נרדד לעובי הרצוי, נסדר את הקצוות, עם סכין מסמנים ריבועים, נחכה שיתקרר ואז נחתוך על סימוני הריבועים.
  • אין צורך להוסיף סוכר. חטיף השומשום מתקשה אך לא לגמרי, הוא קל ללעיסה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון חטיף שומשום זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: חטיף שומ‎שום – שרה קבצצי

Similar Posts

20 Comments

  1. 5 stars
    העוגיות מדהימות
    אפיתי כבר כמה סבבים.
    התבנית הראשונה כמעט נשרפה מאחר שלא ציינת את טמפרטורת התנור ומשך זמן האפייה.

    1. היי שמשה, כמויות יש ברשימת המצרכים –
      500 גרם שומשום (קלוי)
      5 כפות דבש (110 גרם)
      בהצלחה!

      1. שלום רב הכנתי יצאו מאוד יפים וטעים אלא שלא מתקשה, הם רכים ונדבקים מה לעשות?

      2. היי תיקי,
        מתנצלים על החוויה הלא נעימה. אפשר להוסיף עוד שומשום או לשמור במקרר, אם במקרה שמרת אותן על השיש.
        נשמח לעדכון ממך אם הטיפים עזרו! 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?