Go Back
+ servings
חטיף שומשום

חטיף שומשום ביתי ללא תוספת סוכר

שילוב טעמים שיא השלמות
ציון 4.50 על ידי 56 דירוגים
כמות 40 יחידות
באדיבות: שרה קבצצי

המצרכים

  • 500 גרם שומשום (קלוי)
  • 5 כפות דבש (110 גרם)

אופן ההכנה

  • נחמם בסיר בינוני את הדבש עד שנוצרות בועות. נכניס את השומשום הקלוי ונערבב היטב עד לאיחוד.
  • על נייר אפייה משומן מעט נניח את השומשום ומעליו עוד נייר אפייה משומן מעט (הצד המשומן על השומשום).
  • נרדד לעובי הרצוי, נסדר את הקצוות, עם סכין מסמנים ריבועים, נחכה שיתקרר ואז נחתוך על סימוני הריבועים.
  • אין צורך להוסיף סוכר. חטיף השומשום מתקשה אך לא לגמרי, הוא קל ללעיסה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.