חטיף שומשום ביתי ללא תוספת סוכר
שילוב טעמים שיא השלמות
החטיף הכי מפנק לחורף חוזר בגדול בהכנה כל כך קלה שתמצאו את עצמכם נהנים בו על הקבוע בכל שבת!
קבלו מתכון לחטיף שומשום ביתי בקלי קלות המקבל שילוב טעמים שיא השלמות עם שומשום פריך ודבש עשיר ואיכותי.
חטיף בריאותי ומושלם שמכינים ללא תוספת סוכר וב-2 מרכיבים לבד. כל אחד יכול להכין בעיניים חצי עצומות, אז למה אתם עדיין מחכים?!
מתכון באדיבות: שרה קבצצי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 500 גרם שומשום (קלוי)
- 5 כפות דבש (110 גרם)
אופן ההכנה
- נחמם בסיר בינוני את הדבש עד שנוצרות בועות. נכניס את השומשום הקלוי ונערבב היטב עד לאיחוד.
- על נייר אפייה משומן מעט נניח את השומשום ומעליו עוד נייר אפייה משומן מעט (הצד המשומן על השומשום).
- נרדד לעובי הרצוי, נסדר את הקצוות, עם סכין מסמנים ריבועים, נחכה שיתקרר ואז נחתוך על סימוני הריבועים.
- אין צורך להוסיף סוכר. חטיף השומשום מתקשה אך לא לגמרי, הוא קל ללעיסה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון חטיף שומשום זה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: חטיף שומשום – שרה קבצצי
העוגיות מדהימות
אפיתי כבר כמה סבבים.
התבנית הראשונה כמעט נשרפה מאחר שלא ציינת את טמפרטורת התנור ומשך זמן האפייה.
היי רבקה,
שמחים שאת נהנית מהחטיף, ואת מוזמנת להראות לנו איך יצא בקבוצה 🙂
יצא ממש יפה וטעים!!
תודה רבה!
היי הדסה,
מעולה, כיף לדעת שאת נהנית מהחטיף!
מוזמנת לשתף תמונות בקבוצת הפייסבוק שלנו 🙂
מה יתאים במקום דבש לתזונה הקטוגנית
תודה
היי מירי,
אפשר להחליף לדבש ללא סוכר.
בהצלחה 🙂
מה עם כמויות של הדבש והשומשום?
לא ראיתי שרשום כמויות
היי שמשה, כמויות יש ברשימת המצרכים –
500 גרם שומשום (קלוי)
5 כפות דבש (110 גרם)
בהצלחה!
אפשר להשתמש בסילאן במקום דבש?
אפשר
איך יכולה לרשום ללא תוספת בוכר. מה זה דבש לא סוכר?
חשוב להבדיל בין ללא סוכר וללא תוספת סוכר.
איך קולים שומשום?
היי, אפשר לקנות קלוי או לקלות לבד – הנה מתכון קצר ומהיר.
השומשום קלוי?
היי, אפשר לקנות קלוי או לקלות לבד – הנה מתכון קצר ומהיר.
היי הכנתי אתמול אבל עדיין לא התקשה ממליצה להכניס לתנור?
נסי לשים במקרר קודם או אפילו במקפיא לכמה שעות. בהצלחה!
שלום רב הכנתי יצאו מאוד יפים וטעים אלא שלא מתקשה, הם רכים ונדבקים מה לעשות?
היי תיקי,
מתנצלים על החוויה הלא נעימה. אפשר להוסיף עוד שומשום או לשמור במקרר, אם במקרה שמרת אותן על השיש.
נשמח לעדכון ממך אם הטיפים עזרו! 🙂