| |

עוגת תפוזים לשבת מתוקה במיוחד

מרקם חלומי עם נגיעות תפוזים מדויקות
בהשראת: אריאלה ליבה
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
עוגת תפוזים לשב

בא לכם לפנק את המשפחה לכבוד השבת בטעמים מיוחדים של בית מבלי ימים שלמים של הכנות? אז הגעתם למתכון הנכון!

קבלו מתכון לעוגת ‎תפוזים לשבת הכי מתוקה המקבלת מרקם חלומי ברכות ועסיסיות מושלמת ותמיד יוצאת גבוהה ומרשימה במיוחד.

עוגה קלילה וקלה להכנה המצטיינת בנגיעות תפוזים מדויקים עם טעמים שיא השלמות. ביס אחד ומיד מבינים על מה כל המהומה!

מתכון באדיבות: אריאלה ליבה

ספר המתכונים של אריאלה ליבה

עוגת תפוזים לשב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת תפוזים לשב

עוגת תפוזים לשבת מתוקה במיוחד

מרקם חלומי עם נגיעות תפוזים מדויקות
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה ליבה

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית 24 מתפרקת

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח (מנופה)
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ¾ כוס שמן קנולה

אופן ההכנה

  • מחממים תנור מראש ל-160 מעלות.
  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שהקצף נעשה קשה ואז מניחים בצד.
  • מערבלים את יתר החומרים טוב טוב עד שנעשה קרם חלק.
  • מוסיפים את הקרם חלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול לאט לאט.
  • מכניסים לאפייה בתנור עד לקבלת צבע זהוב ויפה, בערך 50 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת תפוזים לשב


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים

מה את עושה כדיי לוודא שמוכנה? מכניסה קייסים ובודקת שיוצא עם פירורים ?
פי העין שכבה בצבע חום אין צורך לנעוץ קסם אחרי שאת מכבה להוציא מהר ולהפוך על השישי בעזרת מתקן מיוחד.
 אפשר לאפות אותה בסיר ג'חנון?
אי אפשר.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת‎ תפוזים – אריאלה ליבה

Similar Posts

5 Comments

    1. היי שולה,
      האם הוצאת את העוגה מיד בסיום האפייה? האם היא היתה מוכנה באמצע?
      ייתכן שהיתה זקוקה לעוד קצת זמן בתנור.

  1. היי, אפשר חמאה במקום שמן קנולה? אני פשוט לא אוהבת את השמן הזה ומעדיפה בעוגות תמיד חמאה. אם כן אז איזו כמות?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?