| | | | |

סחוג ביתי שיבעיר לכם כל ארוחה

כדי ליהנות באמת מהארוחה לוו אותה עם סחוג ביתי מושלם בהכנה קלילה. מעדן חריף אשששש שיבעיר לכם כל ארוחה
בהשראת: סוניה לוי
ציון 5 על ידי דירוג אחד
סחוג ביתי

ברור לנו שאתם בשלנים מעולים, מוציאים מנות מעולות ומתבלים ממש כמו שצריך לעוצמת טעמים חזקה ונוכחת.

א-בל כדי ליהנות ב-א-מ-ת מהארוחה הטעימה שהכנתם אין כמו ללוות אותה עם סחוג ביתי מושלם, חריף אשששש ושיבעיר לכם כל ארוחה וכל מנה.

ההכנה של סחוג ביתי קלילה מאוד! מלא פלפלים יבשים וחריפים, שמן, שום וכמון וזהו… טוחנים, מתבלים, שומרים או מקפיאים. מושלם בתוך פיתה עבה עם שניצל עסיסי, לצד מנה בשרית דשנה  לממרח משגע ופיקנטי על חלה טרייה ולליווי כל סוג של ארוחה

ספר המתכונים של סוניה לוי

סחוג ביתי
צילום: סוניה לוי

למה באמת כדאי לכם:  סחוג ביתי 

  • מתכון לסחוג ביתי קליל ומושלם שיבעיר לכם כל ארוחה
  • סחוג ביתי מושלם בפיתה עבה, לצד מנה בשרית דשנה או לממרח משגע ופיקנטי על חלה טרייה

שורה תחתונה: סחוג ביתי שאש דברים כאלה…

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?

סחוג ביתי

סחוג ביתי שיבעיר לכם כל ארוחה

כדי ליהנות באמת מהארוחה לוו אותה עם סחוג ביתי מושלם בהכנה קלילה. מעדן חריף אשששש שיבעיר לכם כל ארוחה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: סוניה לוי

המצרכים

  • קילו פלפלים אדומים יבשים
  • כוס שמן
  • כף וחצי מלח
  • 3 ראשי שום
  • 10 פלפל חריף סודניה
  • 3 כפות כמון

אופן ההכנה

  • נוריד לפלפלים את הגבעול ונרוקן את הגרגירים, נמלא מים בקערה גדולה ונשרה את הפלפלים כ-5 שעות ומעליהם נשים משהו שטוח עם משקל כדי שהכל יתרכך.
  • נוציא ונסנן טוב ונטחן את הפלפלים והשום בקערה גדולה, כל פעם קצת מזה וקצת מזה.
  • נתבל ונערבב היטב ונמלא בקופסאות. ניתן להקפיא ולשמור קופסא אחת שתהיה תמיד במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סחוג ביתי
צילום: סוניה לוי
סחוג ביתי
צילום: סוניה לוי
סחוג ביתי
צילום: סוניה לוי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: סוניה לוי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?