|

פוטטוס מעולים והכי טעימים שיש

נשנוש מושלם מול הטלוויזיה? היום מכינים בקלות את הדבר האמיתי והכי מהמם שיש – פוטטוס מעולים בטעם מדהים
בהשראת: גלית בן אהרון
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
פוטטוס

עזבו אתכם מצ'יפס, עזבו אתכם מתפודים אפויים בתנור, היום אתם הולכים להכין בקלות את הדבר האמיתי והכי מהמם שיש – פוטט‎וס מטריפים והכי טעימים בעולם שהולכים לפתות אתכם בשיגעוןןן

הסוד של הטעם המושלם טמון, כמעט כמו תמיד, בתיבול מנצח וכאן הוא באמת מהמם ומורכב מפפריקה מתוקה שצובעת את התפודים בצבע משגע, כף מיונז שעושה פלאים לריכוך ועומק טעמים, קצת פטרוזיליה שמוסיפה עסיסיות וצבע יפהפה ומלא מלא גרידת לימון רעננה ומיוחדת.

בישול קצר של תפוחי האדמה, אפייה קצרה עוד יותר, וכל מה שנשאר לכם זה לפתוח טלוויזיה על משחק חשוב או סדרה טובה, להזמין חברים לבירה, ולהתחיל לנשנש פוטטוס רכים ומושלמים, שיעשו לכם שמח בפה ובלב…

 

ספר המתכונים של גלית בן אהרון 

פוטטוס
צילום: גלית בן אהרון

למה באמת כדאי לכם: פוטטוס בתנור

 
  • אין כמו טעם של חציל שרוף, מעורבב עם שפע של ירקות עסיסיים, כמו עגבניות שרי, גמבות שרופות, לימון, שום וכוסברה
  • ה-סוד של מתכון לפוטטוס מושל מתחיל ב… תיבול מושלם
  • מושלמים לצד מטבל איולי פלפלים

שורה תחתונה: זה הזמן להזמין חברים לבירה, ולהתחיל לנשנש פוטטוס מקדונלדס רכים ומושלמים, שיעשו לכם שמח בפה ובלב…

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? מתכון לפוטטוס קריספי בתנור

 

פוטטוס

פוטטוס מעולים והכי טעימים שיש

נשנוש מושלם מול הטלוויזיה? היום מכינים בקלות את הדבר האמיתי והכי מהמם שיש – פוטטוס מעולים בטעם מדהים
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: גלית בן אהרון

המצרכים

  • תפוחי אדמה חותכים לפלחים שמנים
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • ¼ כוס שמן (לפעמים פחות תלוי בכמות של תפוחי האדמה)
  • מלח בנדיבות
  • פלפל גרוס
  • פפריקה מתוקה
  • כף מיונז
  • תבלין לצ'יפס (לא חובה)
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • מלא גרידת לימון

אופן ההכנה

  • מחממים תנור על עליון ותחתון ל-180 מעלות, לוקחים תפוחי אדמה, חותכים לפלחים שמנים ובינתיים ממלאים סיר עם מים רותחים.
  • אחרי שהמים רותחים מוסיפים כפית סודה לשתייה ומוסיפים את תפוחי האדמה לבישול של 5-7 דקות לא יותר.
  • בינתיים מכינים בקערה רבע כוס שמן את התבלינים עם כף מיונז שעושה נפלאות. מערבבים היטב ומהרגע שהתפוחי אדמה מוכנים שופכים עליהם כשהוא עוד חמים ולא שטופים במים (חובה!)
  • מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, אופים בערך 40 דקות או עד שמוכן, לבסוף מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומלא גרידת לימון
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פוטטוס
צילום: גלית בן אהרון
פוטטוס
צילום: גלית בן אהרון

פוטטוס

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 

רק עוד דבר אחד אחרון!

מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?