Go Back
פוטטוס קריספיים

פוטטוס קריספיים בטירוף ב-10 דקות

מרקם משגע עם טעם אגדי
ציון 4.19 על ידי 33 דירוגים
באדיבות: סתיו סעדון

המצרכים

  • 5-6 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 כף גדושה מיונז
  • 1 כף קטשופ
  • 1 כפית שום גבישי
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 ½ כפיות מלח
  • 1 כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
  • ¼ כוס שמן זית

אופן ההכנה

  • נקלף את כל תפוחי האדמה ונחתוך לפלחים.
  • כעת יש לרכך אותם על מנת לקצר את תהליך האפייה ובכך להעצים את הקריספיות מבלי שהפטטטוס ישרפו, יש מספר אופציות כמפורט להלן: אפשר מיקרו בערך 7 דקות - בתוך שקית קוקי, בתוך קערה עם חורים (של אורז), בתוך קערה עם מים, ללא בריאים בתוך שקית סופר מחוררת מעט, או לבשל בסיר מים על הגז בערך 20 דקות עד שמתחיל להתרכך.
  • בקערית קטנה מערבבים יחד את כל החומרים הנותרים, עד שמקבלים משחה חלקה.
  • כאשר הפוטטוס רכים למחצה, נשפוך עליהם את המשחה בתוך השקית, ונערבב היטב את השקית עד שכל הפוטטוס מצופים היטב.
  • נעביר לתבנית, ברווחים שווים על מנת שכולם יקבלו השחמה מכל הכיוונים, ונכניס לתנור שחומם מראש על 230 מעלות למשך 20 דקות בערך, או עד שהם מספיק שחומים לטעמכם.
  • נגיש כתוספת לצד כל דבר בעולם, או סתם כנשנוש לצד רטבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.