| |

שניצל קריספי ועסיסי בטירוף

עם המון תוספות מפנקות וטעימות
בהשראת: אור אור
ציון 4.41 על ידי 10 דירוגים
שניצל

הגיע הזמן לשדרג את ה‎ש‎ניצל השגרתי של ארוחת הצהריים בטעמים משגעים וקריספיות מפתיעה שיעשו לכם חוויה מיוחד ובלתי נשכחת!

קבלו מתכון לשניצל קריספי במידה מפתיעה, עם המון תוספות מפנקות השומרות על עסיסיות מטריפה ומקפיצות את הטעם ברמות.

מתאהבים בש‎ניצ‎ל מחדש עם מתכון קל ויצירתי זה, ומפנקים את המשפחה בטעמים מענגים שישאירו אותם מכורים לחיים!

מתכון באדיבות: אור אור

ספר המתכונים של אור אור

 

שניצל

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

שניצל

שניצל קריספי ועסיסי בטירוף

עם המון תוספות מפנקות וטעימות
ציון 4.41 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: אור אור

המצרכים

  • חזה עוף
  • קמח
  • ביצה
  • פירורי לחם
  • מלח
  • שומשום
  • צ'ילי
  • פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • ראשית נצפה את החזה עוף בקמח, ואז מנערים היטב!
  • לאחר מכן נטבול את החזה עוף בביצה, ולאחר מכן טובלים בפירורי לחם.
  • בפירורי לחם חשוב להוסיף מלח, ואז אפשר לפזר איזה תוספות שאוהבים, כמו שומשום, צ'ילי, ופטרוזיליה קצוצה.
  • נטגן במחבת לא עם שמן עמוק מדי, עד הזהבה משני הצדדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: שניצל קריספי ועסיסי

למה קמח? במה הוא תורם?
תורם בקריספיות ועסיסיות.
לא משרים קודם בביצה?
קודם קמח ואחר כך רק ביצה ופירורי לחם עם מלח ותיבול.

שניצל

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
שניצל קריספי ועסיסי

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: שניצל קריספי ועסיסי בטירוף – אור אור

Similar Posts

8 Comments

  1. פרט אחד חשוב שלא ציינתם. כדי לקבל שניצל קריספי אסור לערום את השניצל לאחר הטיגון הסוד הוא להניח על רשת ושלא יגעו אחד בשני עד שמתקררים,

  2. ים של תודות על המתכון החכם הזה . מתפלא מעצמי איך לא ידעתי את זה. באמת זה הפך את עולמי . אפשר לומר הפכנו להיות משפחה מאושרת בזכות מתכון זה.

  3. וואוו מטורף אני לא מאמינה איזה פטנט
    תכף תכתבו גם על הפטנט לחתוך תפוחי אדמה ולזרוק לשמן, יוצא מטורף

    1. היי אביטל, ממליצים לך לנסות את המתכון בטוח תאהבי. גם חשוב לא לשכוח שמה שמובן מאליו עם הותק שלך במטבח בכלל לא כזה לחלק גדול מהגולשים שלנו :).
      תודה רבה ♥
      צוות מתוקים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?