פריקסה וספינג' מבצק אחד
תוצאות שיא השלמות עם טעם נדיר
גם קינוח מפנק וגם ארוחה מדהימה באותו מתכון? תכירו את הבצק המושלם שיגשים לכם את כל חלומות המטבח!
קבלו מתכון לפריקסה וספינג' משגעים שמכינים מבצק אחד חלומי שתמיד מניב תוצאות שיא השלמות עם רכות מדהימה וטעם מעולם אחר.
עם אפשרות למלא בכל מיני מילויים מפנקים, תמיד תוכלו למצוא את הארוחה המענגת שמתאימה לכם שתמצאו את עצמכם מכינים בקביעות בכל שבת!
מתכון באדיבות: שרה בן ניסן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 1 קילו קמח
- 2 ½ - 3 כוסות מים
- ¼ כוס שמן
- 2 כפות שמרים
- 4 כפות סוכר
- 1 כף מלח שטוחה
אפשריות למילוי:
- טונה
- פלפל וצ'ומה
- סלט תפוחי אדמה
- זיתים
- ביצה קשה
- לימון כבוש
- סלט
אופן ההכנה
- נלוש את כל המרכיבים לבצק למשך 10 דקות בערך. לאחר מכן נותנים התפחה של שעה.
- יוצרים צורות פריקסה, ספינג או לחמניות או איזה צורה שאוהבים. לא צריך רינגים יוצרים בעזרת הידיים את הצורות
- נותנים תפיחה של עוד חצי שעה
- מטגנים בשמן עמוק על אש בינונית.
- ממלאים באיזה מילויים שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון פריקסה וספינג' זה? אל תהססו לשאול!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: פריקסה וספינג' – שרה בן ניסן
מוזמנים גם לבקר בקבוצה: לבשל עם שרה | גם ביוטיוב
חג חנוכה שמח
האם אפשרלהכין כמה שעות לפני?
את הבצק הזה אפשר להכין כמה שעות מראש, למשל 3-4 שעות לפניי הטיגון ואז לטגן כשהאורחים בבית.