פריקסה וספינג' מבצק

פריקסה וספינג' מבצק אחד

גם קינוח מפנק וגם ארוחה מדהימה באותו מתכון? הבצק המושלם שיגשים לכם את כל חלומות המטבח! קבלו מתכון לפריקסה וספינג' משגעים שמכינים מבצק אחד חלומי שתמיד מניב תוצאות שיא השלמות עם טעם נדיר!

פריקסה וספינג' מבצק אחד

תוצאות שיא השלמות עם טעם נדיר
בהשראת: שרה בן ניסן
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
פריקסה וספינג' מבצק

גם קינוח מפנק וגם ארוחה מדהימה באותו מתכון? תכירו את הבצק המושלם שיגשים לכם את כל חלומות המטבח!

קבלו מתכון לפריקסה וספינג' משגעים שמכינים מבצק אחד חלומי שתמיד מניב תוצאות שיא השלמות עם רכות מדהימה וטעם מעולם אחר.

עם אפשרות למלא בכל מיני מילויים מפנקים, תמיד תוכלו למצוא את הארוחה המענגת שמתאימה לכם שתמצאו את עצמכם מכינים בקביעות בכל שבת!

מתכון באדיבות: שרה בן ניסן

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/שרה-בן-ניסן" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של שרה בן ניסן [/button]

 

 פריקסה וספינג' מבצק

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

פריקסה וספינג' מבצק

פריקסה וספינג' מבצק אחד

תוצאות שיא השלמות עם טעם נדיר
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרה בן ניסן

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 ½ - 3 כוסות מים
  • ¼ כוס שמן
  • 2 כפות שמרים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף מלח שטוחה

אפשריות למילוי:

  • טונה
  • פלפל וצ'ומה
  • סלט תפוחי אדמה
  • זיתים
  • ביצה קשה
  • לימון כבוש
  • סלט
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • נלוש את כל המרכיבים לבצק למשך 10 דקות בערך. לאחר מכן נותנים התפחה של שעה.
  • יוצרים צורות פריקסה, ספינג או לחמניות או איזה צורה שאוהבים. לא צריך רינגים יוצרים בעזרת הידיים את הצורות
  • נותנים תפיחה של עוד חצי שעה
  • מטגנים בשמן עמוק על אש בינונית.
  • ממלאים באיזה מילויים שאוהבים.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון פריקסה וספינג' זה? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פריקסה וספינג' – שרה בן ניסן
מוזמנים גם לבקר בקבוצה: לבשל עם שרה | גם ביוטיוב

2 Comments

    1. את הבצק הזה אפשר להכין כמה שעות מראש, למשל 3-4 שעות לפניי הטיגון ואז לטגן כשהאורחים בבית.

4.30 from 10 votes (10 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?